Před pár dny jsem se třídou spala ve škole, měli jsme filmový večer, a učitelka nám potom dovolila nějakou dobu ještě hrát flašku, nejsem suchar, tak jsem se vybavila vrstvou oblečení, a že hraju taky. Potom nás učitelka zahnala už spát, a děcka počkala, až úča usne, a potom šli na druhou stranu školy a hráli tam flašku až do tří (to mi řekla kámoška), já jsem s nimi nebyla, protože jsem nechtěla mít problémy, a usnula jsem. Učitelka na to samozřejmě přišla, a dala jim všem trest, a oni se o té flašce teď schválně přede mnou baví, aby mě naštvali, a když se jich zeptám, jaký to bylo, tak jsou na mě naštvaný, protože oni mají průšvih a já ne. Co mám dělat, abych zase zapadla?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4148 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Neboj, to chce čas. Přejde je to. Ty máš právo se rozhodnout co chceš a nebo nechceš dělat. 🙂
5Kdo udělil odpovědi palec? iceT, anonym, anonym, Konan-Pain, autacek
před 4148 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To jim nevysvětlíš, zkus říci, že si byla strašně unavená a chtělo se ti spát. Nech tomu volný průběh. Normálně se s nimi bav, blbni, časem na to zapomenou a nechají to být. Párkrát na ZDŠ jsem to zažil a hlavu si nedělal.
3Kdo udělil odpovědi palec? iceT, anonym, Konan-Pain
před 4148 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ignoruj současný stav. Přežene se to. Zřejmě jsi rozumnější než
spolužáci a někdy to holt chvilku trvá, než si provinilci uvědomí, že
jsou pitomci a že nemá smysl být na tebe protivní. O nic se nesnaž a
nepodbízej se nikomu. Spíš bych ti poradila, aby ses poněkud dotčeně
stáhla bokem. Máš plné právo dát najevo, že s postojem spolužáků
nesouhlasíš.
Začínají prázdniny. Užívej si jich a uvidíš, že po nich to bude zase
v pořádku. Nesnaž se být za každou cenu jedním z článku kolektivu,
buď sama sebou. Jenom silní jedinci hýbou dějinami.
3Kdo udělil odpovědi palec? jirkajirka, Reezo, Konan-Pain
před 4148 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kláro, nedělej nic.
Jednoduše jakýkoliv trest je tíživý a někdy emočně náročný. Když se tíha rozloží mezi více lidí snáze se to nese. A to je to oč jde, odložit si kousek emocí na tebe, odvalit si tíhu na někoho, kdo jí nenese.
Takže tím, že se o tom baví právě před tebou ve skutečnosti vyjadřují, že tě mezi sebe berou. Ok, možná je v tom trochu závisti, že jsi čistá, ale to není Tvá věc. :)
Časem se tomu budete smát, máte aspoň dobrou story na školní razy ;)
PS: Nevím, jaká jsi povaha, ale čím víc budeš „prudit“ otázkama Jaký to bylo, tím rychleji jim pomůžeš se emocí zbavit. Prostě je jednoho dne přestane bavit furt se naštvávat :D
0
před 4141 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |