Ať je malá nebo velká, ať má prsa nebo ne, prostě na tom přeci
nezáleží.
Každý má nějakou tu svou představu, to sice ano, ale nejdůležitější
je, to co má uvnitř.
Může být hezká, ale blbá nebo naopak. Tím sice nechci říct, že chytré
jsou jen ty škaredé, to ne.
Prostě mně osobně nezáleží na tom jak vypadá, ale jaká je. Pokud je
navíc i hezká, tak je to jen +, ale stejně i ta pro jiné nehezká bude
v mých očích ta nej.
0 Nominace Nahlásit |
Líbí se mi ženy,které mají od všeho něco,vysoká akorát ke
mně,blond,okatá,hezké zuby,pěkná prsa a nohy,chytrá,ale né
vyčůraná,pracovitá né však
workoholik,čistotná.Já se snažím být v jejich očích něco jako ona
v mých.
Jen doplním,když zde čtu odpovědí,tak si vzpomenu na svého otce,který se mne po svatbě zeptal,„jestli synu víš ,proč je na světě tolik krásných žen,no přeci proto,protože jsme si ty ošklivé natahali domů“.
4Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, annas, Kerberus, Martina S.
před 5017 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jsem spíš na drobnější. Ale tím neříkám, že mě žirafa nedokáže okouzlit :{)> na výšce mi nezáleží prakticky vůbec.
0 Nominace Nahlásit |
Můj otec mně vždy doporučoval abych si vzal ženu drobné postavy a pak dodal: „až Tě omrzí, skopeš ji do nohou, tam tě bude hřát a ty pak můžeš spát v pohodě sám“.
0 Nominace Nahlásit |
Od určitého věku je to už jedno.Hlavně aby nebyla úplně blbá a šeredná.To poslední se dá za určitých situací taky omluvit.Po pár půl litrů jsou všechny krásné a žádoucí.
0 Nominace Nahlásit |
Vysoké, štíhlé, tmavovlasé, ale vzal jsem si přesně opak, protože to podstatné je povaha, živelnost a vytrvalost žít s takový člověkem jakým jsem.
0 Nominace Nahlásit |
jak říkají ženy"NA VELIKOSTI NEZÁLEŽÍ",ony tím ovšem myslí něco jiného.
0
před 5016 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Většinou ten vyšší ve vztahu má „ochranářský pud“, takže pokud máte tendence vyššího partnera/ku radši jste ve vztahu submisivní. Vyjjimka jako na A.H. nebo Napoleon potvrzuje pravidlo:-D
0
před 5015 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejvíc nejduležitější je to srdce a vnitřní soulad s Ženou. Ale jinak se mně líbí když je Žena o hodně menší. Fyzicky mě přitahují Ženy malé, s malými ňadry, s širší pánví a silnějšími stehny. Chci jedině takovou Ženu co bude i ve vysokých podpatkách o dost menší, chtěl bych minimálně o 20 cm menší. Měřím 177 cm a hledám Ženu 157 cm a menší. Malá Žena mě vážně vzrušuje.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |