Říká se, že kvůli tomu, aby naštvaly jiné ženy.
Ale co je na tom pravdy…
3Kdo udělil odpovědi palec? Lamalam, independent, quentos
před 2459 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ženy chtějí vypadat přitažlivěji a mladší. 🙂
https://www.marianne.cz/clanek/hlavni-duvod-proc-se-zeny-lici-liceni-zvysuje-sexualni-pritazlivost
2Kdo udělil odpovědi palec? independent, quentos
před 2459 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ty hezké se malují, aby byly ještě hezčí, a ty škaredé se zmalují,
aby si jich vůbec
někdo všimnul.
Upravil/a: yuko
2Kdo udělil odpovědi palec? independent, quentos
před 2459 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak tohle by mě taky zajímalo. Žena musí opět proti přírodě. Přece v celé živočišné říši jsou pestřejší a barevnější samci, aby vůbec „něco bylo“.
0 Nominace Nahlásit |
Když se moje rodiče kdysi seznámili, tak můj otec kouřil a máma se malovala. Jenže oběma toto vadilo, jinak si rozuměli ve všem. Tak se domluvili, otec přestal kouřit (a už od té doby nekouří) a máma se téměř nemaluje (rťenku občas použivá ale to je asi všechno).
Upravil/a: Brblal
0
před 2459 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No ale některé baby se nelíčí. Jen podstrkují smrady Abibas aby přežily ten opičí smrad. Malování ksichtu je věnování času černé díře. I když je malá černá, může se namalovat.
0
před 2459 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Původní dotaz je znám jako „proč se ženy malují a voní“ a odpověď byla „protože jsou škaredé a smrdí“. 😉 Ale chápu, že celý dotaz jste si netroufla napsat 🙂 🙂
Upravil/a: quentos
0
před 2459 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To taková dáma z Afrického kmene Himbů se namaže červenou hlínou a máslem a to je počučení, možná při stěhování národů i tento zvyk dorazí do české kotliny
0
před 2459 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co tomu říkáte:
http://68.media.tumblr.com/48e178b8b71f4ee0b9067870963faf70/tumblr_ocbcf8hQiu1rngu5to1_1280.jpg
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |