Můžete prosím upřesnit,co máte přesně na mysli slovem „sociálce“ Pořád se tu dohromady míchají dva úřady. 1. Úřad práce-dávky SSP, 2. OPD- odbor práv dětí,už to po několikáté zdůrazňuji,že tyto úřady spolu nemají nic společného.....
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se nepletu tak nemají, zato to ale ty potvory mohou promítnout následně do sociálních dávek jelikož ses dobrovolně zřekla možností alimentů. Ale myslím, že to závisí na náladě, kvalitě kafe, které úřednice popíjí a jestli zrovna když jsi vkročila neměla rozehranou farmwille.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, dagry
před 5296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Milá Sedmikrásko, ani mně do toho nic není, ale rozmyslela jste si to dobře? Například jste svoje dítě již dopředu připravila o dědictví a sebe samu o výživné. Nepřijde mi to příliš rozumné.
0
před 5296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nemusíš se bát já také u nejstaršího syna neměla uvedeného otce když se někdo zeptal řekla jsem že jsem k tomu měla své duvody a hotovo co je komu dotoho je to tvoje dítě a tvoje věc pa
0
před 5296 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Něco jako náhrada alimentů neexistuje..zapřením otce se zbavujete výžívného a náhrady nákladů pro neprovdanou matku.