v jakém roce založil Boleslav II. pobožný v Praze biskupství ? tuto otázku jsem nemyslela tak že nevím kdy to bylo jen mě zajímá kolik lidí si to pamatuje :D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 3251 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nezapomněla jsem.
Pokud si to nepamatujete, je možné použít učebnici dějepisu nebo vyhledat na Google.
Pozor na pravopis – V kterém roce založil Boleslav II.
Pobožný…?
Zkuste vyhledat v odkazu
https://www.google.cz/search?q=zpra%C5%BEsk%C3%A9+biskupstv%C3%AD&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=uQhrVoOkMMajyAPcnaSoAQ#q=pra%C5%BEsk%C3%A9+biskupstv%C3%AD
0 Nominace Nahlásit |
Pamatuji, ale omlouvám se, naučte se hledat na netu sami. Je to jen pro
vaše dobro. 🙂
https://cs.wikipedia.org/wiki/Boleslav_II.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, anonym
před 3251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moc toho sice nepamatuji, ale biskupství v Praze bylo oficiálně uznáváno od roku 973, ale nejsem si vůbec jistý, že ho Boleslav II založil,
2Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, briketka10
před 3251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nepamatuji si nic a to jsem třídní šptka na dějepis obzvláště vypečená.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, marci1
před 3251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si tohle nepamatuji,to se přiznávám,jsou ty hlavy chytřejší.
0
před 3251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud bych to potřeboval vědět, tak vím, kde si to najdu. Dějepis není jako fyzika, že si pamatujeme data a neznáme souvislosti. Každopádně biskupství bylo založeno za života Boleslava II.
0
před 3251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ani prd 🙂 Dějepis mě ve škole moc nebral. Až teď se občas zajímám ve volném čase o historii. Ale spíš o souvislosti než letopočty. Například, co byl Jan Hus za člověka, proč skončil Řím, proč vypukla první světová a tak dál. Letopočty slouží jenom k tomu, naskládat si všecko jak to šlo po sobě, ale jak to tenkrát vlastně opravdu bylo a co se dělo, to se z nich člověk nedozví.
0
před 3251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel z dějepisu si pamatuji pramálo. Roky nejsou moje hobby,ale z přírodopisu a biologie si pamatuji témeř vše. Fotosyntézu mrskám i o půlnoci
0
před 3249 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek