Chtěla bych se vás zeptat, zda by jste si vzali pejska z útulku nebo máte popřípadě nějaké zkušenosti s útulkem.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, Jahoda, BENYTA, bobánek, Kris před 5103 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych si pejska z útulku vzala klidně. Dala bych mu domov, lásku, péči,… Bohužel, ale už si žádného pejska v nejbližší době nepořídím – už mám doma pejsky dva – moje čertíky. 🙂 Možná někdy v budoucnu, teď ne.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že to je jedině dobrý nápad – získáte pejska zadarmo nebo
za symbolické peníze, bude poměrně zdravý a naočkovaný, a hlavně
uděláte dobrej skutek.
Rodina mého strejdy si kdysi vzala z útulku fenku, která bývala u policie,
ale kvůli jakýmsi problémům se jí museli zbavit, takže šupajdila do
útulku a nikdo o ni neměl zájem – jakožto policejní byla ostřejší a
potřebovala pevnou ruku. Neskutečně si na sebe zvykli a fenka ho měla
šíleně ráda a poslouchala ho nejen na slovo, ale snad i na pohled…
Takže myslím, že to je skvělej nápad, jen si pejska dobře vybrat –
přiměřené velikosti (jinej pejsek se hodí na malou zahrádku, jinej na
venkov, kde může lítat) ale hlavně toho, kterej se vám zalíbí a vy se
zalíbíte jemu :o) I v útulku vám rádi poradí, myslím, že dobře
poznají, když „přeskočí jiskra“ :o)
0 Nominace Nahlásit |
kamarádka si vzala pejska z útulku, když její starou fenku museli nechat utratit, a je to strašně hodný pes, nemá s ním problémy, akorát je trochu plachý na ostatní lidi (jeho předchozí majitelé ho nechali uvázaného u sloupu >(
0 Nominace Nahlásit |
Pejska z útulku si klidně můžete vzít.Kukněte na stránky co útulkoví psi dokážou.
Zdroj: http://nordic-rescue.webnode.cz/
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem si z útulku pejska před 10 lety dovedla. Nejdříve byla plachá a nedůvěřivá. A teď je to ten největší mazel.Není hodnějšího psa.Teď má asi 13 let.Můžu mu dát prsty do tlamy a vím, že mě nekousne.Takže příště si vezmu pejska zase z útulku.
0 Nominace Nahlásit |
Proč ne nejsem zastámcem psa jen z chovné stanice ale lidi by měli mít radi jak pejsky z chovek tak i z útulků … Časem můžete s ním skusit všechno možné :D
0
před 5097 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek