Můj pes vyzvrátil dnes krvavé sliny, podruhé už normální bílé sliny a taky se doma před záchodem 2× vyprázdnil sakumprdum všecko. Jedna pani mi na to řekla, že je dnes „černý měsíc“ (zatmění) a že pejskové se takhle chovají, že řešila stejný problém. Je to možné, že pejsek reaguje na měsíc a zítra už bude dobře?? Od pohledu mu nic nechybí, ale já jsem nervozní z důvodu stěhování, takže to ze mě učitě vycítí…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, anonym, briketka10, anonym, anonym, BANAN93 před 4316 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
„Jedna paní povídala“ jsou rady dost nedůvěryhodné. Vykašlávání krve ( nebo zvratky s příměsí krve) asi nebude záviset na postavení planet nebo tak něco. Pejsek i podle dalších projevů není úplně fit a pokud se během dne stav neupraví, bude muset k veterináři. Pokud má horečku, nebo se jeho stav horší, tak i dřív.
3 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym, Damiana, anonym Nahlásit |
jedna pani rekla ze je zatmeni tak pes zvraci jo …typl bych se neco sezral…
0 Nominace Nahlásit |
Pes bez pochyby vycítí nervózní atmosféru provázející stěhování a reaguje na ni popsaným způsobem. Pociťuje napětí, nejistotu a obavy z očekávaných změn. Zatmění měla asi jedině ta jedna paní, ale v hlavě. Měsíc je v tom nevinně.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
To neznám, ale párkrát mi pes doma přez noc zvracel na chodbě, ale to bylo tím že žral buď trávu, nebo žvejkal nějakej klacek a žral to dřevo blbec
8Kdo udělil odpovědi palec? anonym, ReHu, annas, Rocker, pusinka50, Damiana, briketka10, Elis Pokorná
před 4316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
určitě něco špatnýho sbaštil a ta nervozita není z žádnýho
měsíce, ale z toho, jak se stěhuješ to vycejtí všechna zvířata :)
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Pájo Nahlásit |
Na Měsíc bych nesázela. Jak pes zvrací krev, mohlo něco prasknout v trávicím traktu, šla bych hned k veterináři.
0 Nominace Nahlásit |
Aha, jedna paní řekla.. Víš kolik toho lidi údajně „vědí“? Tohle rozhodně nesouvisí s měsícem, ale pejskovi asi není nejlíp, i když to tak nevypadá. Zkus mu šáhnout na čumák, jestli ho nemá teplej a zajdi s ním k veterináři a né k nějaký paní
0
před 4313 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek