Avatar uživatele
s1066

PEKL NĚKDO KACHNU 5 HODIN NA 120 bez vody

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym, fcoop, SonsyMite před 4705 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fcoop

Jednou,pak jsem to vyhodil i se sporákem.
Vážně – kdysi jsem dělal „Pekingskou kachnu“,jestli to bylo 5 hodin,to už nevím,ale bylo to strašidelně dlouho.
Kachna byla černá jako briketa – díky zkaramelizovanému cukru a výborná.
Na ty ohromené a nedůvěřivé pohledy hostů se nezapomíná.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/pecena-kachna-se-zelim-co-mi-doporucite

Své zkušenosti jsem už uváděla, podívejte se do odkazu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pokazdejinak

já peču až 13 hod při 90°-120° maso je krásně šťavnaté a úplně se rozpadá… velká dobrota :)

je to podle receptu z jednoho časopisu:
http://apetiton­line.cz/recep­ty/4217-pomalu-pecena-kachna.html
nejlepší je zapnout troubu přes noc a jít klidně spát ;) … ráno už voní celý byt a mám spoustu času ten oběd vklidu dodělat

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek