Jednou,pak jsem to vyhodil i se sporákem.
Vážně – kdysi jsem dělal „Pekingskou kachnu“,jestli to bylo
5 hodin,to už nevím,ale bylo to strašidelně dlouho.
Kachna byla černá jako briketa – díky zkaramelizovanému cukru a
výborná.
Na ty ohromené a nedůvěřivé pohledy hostů se nezapomíná.
0 Nominace Nahlásit |
http://www.odpovedi.cz/otazky/pecena-kachna-se-zelim-co-mi-doporucite
Své zkušenosti jsem už uváděla, podívejte se do odkazu.
0 Nominace Nahlásit |
já peču až 13 hod při 90°-120° maso je krásně šťavnaté a úplně se rozpadá… velká dobrota :)
je to podle receptu z jednoho časopisu:
http://apetitonline.cz/recepty/4217-pomalu-pecena-kachna.html
nejlepší je zapnout troubu přes noc a jít klidně spát ;) … ráno už
voní celý byt a mám spoustu času ten oběd vklidu dodělat
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |