Mám andulku a když je venku a chci ji chytit tak se strasne boji a utika ale ja nedelam rychle pohyby ani jako že bych ji nejak pučil ale nekdy zase když se mi ji podaři chytit tak je uplně rada a vubec se neboji a ani mě neklove jen si mě přichycuje zobakem a aji chodi mi na rameno po hlave po prstech atd.. tak nevite čim to je?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11 před 4814 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkus ji učit třeba sedat na vařečku a pak ona k tobě na ruku přejde sama ,ale chytat ji do ruky – to se většinou vyplaší,bojí se že jí chceš něco udělat.A mluv na ní opakuj stejná slova a třeba pojď Pepíčku pojď Pepíčku _nevím jak se tvoje jmenuje a ona bude vědět ,že vždy když to řekneš má přijít
0 Nominace Nahlásit |
Chce to víc ochočit – sedět u klece, ruku uvnitř, nabízet jí z dlaně zrníčka, nastavovat prst (vyplatí se nechat ji předtím trochu vyhladovět). Pak postupně i přiletí na ruku se zrníčky i je-li mimo klec.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4814 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak jí první nepouštěj až si na tebe pořádně zvykne-jestli je mladá.Pak jí do klece pořád strkej ruku a dávej ji před andulku pod bříško a měla by si ti pak sednou tak ruku.Později ji můžeš pouštět.Jestli se nebude od tebe chtít chytit,tak ji zkus nalákat na nějakou dobrůtku.
0
před 4814 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už jenom to že ti sedí na rameni a chodí po hlavě je úspěch.Nikam nepospíchej,vše je na dobré cestě,určitě bude jednou plně ochočená.:-)
0
před 4814 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek