Dva roky pracuji v administrativě, na DPČ. Zaměstnavatel je se mnou velmi spokojen a nabídnul mi HPP. Po všech formalitách a podepsání všeho potřebného chtějí ještě v den nástupu maturitní vysvědčení. Já ale maturitu nemám, oni si myslí, že ano, protože když mě před dvěma lety přijímali na DPČ, tak jsem v CV lživě uvedl, že jej mám, ale vidět ho nechtěli. Co teď???
Zajímavá 0 před 1697 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No, tak to máš blbý. Lhát se nemá. Nezbývá, než přiznat barvu, dál už je to na nich.
2Kdo udělil odpovědi palec? GM, Mc Merkurion
před 1697 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
hele, asi takhle… když jim to doteď nevadilo, tak co?! Že si vzpomenou po dvou letech, tak jim na tom evidentně ho… záleží. Čili bych přišel z další pohádkou, že ho nemůžeš najít (což je vlastně pravda, protože ho nemáš:-). Samozřejmě musíš být připraven na dotaz, kde jsi teda studoval a teoreticky i to, že si to tam ověří. Takže bych si našel hodně vzdálenou školu, ideálně třeba na Slovensku a pak hodně dobrou pohádku, jak se stalo to, že jsi studoval zrovna tam. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Buď tě vyhodí a hledej si novou práci, nebo si ho můžeš pokusit dodělat mimopracijně pokud máš se zaměstnavatelem dobrej vztah, tomuhle neutečeš. A nebo takhle jasně můžeš ho sfalšovat, na hlaváku je týpek za 5 palců ti dá červený a sušenku k tomu, ale na to zásadně kašli, je to protizákonný a jak dlouho ti to taky vydrží že?
Upravil/a: Autista
0
před 1697 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsi podvodník, nechápu co chceš. Hrozí ti trestní stíhání.
0
před 1697 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… raději odejít, jestliže nechceš přiznat barvu a v příštím zaměstnání nelhat … sic blbý, ale nemusíš se přiznávat k podvodu, což se nikomu nechce a tobě teda taky evidentně ne, a je otázkou, jestli by o tebe „bez papíru“, ale s takovým charakterem stály, takže odejít sám, bez udání důvodu, a najít si něco jiného, a tam již po zkušenostech nelhat …
0
před 1697 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Řekni, že ho nemáš a nikdy jsi neměl. Když jsi tam pracoval do teď a
nebyl žádný problém, budeš tam moct pracovat i dál (záleží na domluvě
= vždycky a všude záleží na domluvě).
Evidentně maturitu nepotřebuješ (pravděpodobně by tě vzali před těma
2 roky i bez ní).
Upravil/a: DoTazatel
0
před 1697 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Aleshi, tys asi nečetl, celou otázku, viď… Před tím jim to nevadilo, ptz pracoval na DPČ!!! A nenabádej tady k nekalostem! Maturitní vysvědčení je možno dostat i po mnoha letech v opisu, nebo stejnopisu. Škola je má evidovány a je schopna je vydat znova!!
Copak? Docházejí argumenty? Nebo ti roste tlak? Ve tvym věku… Ono by to chtělo kapku pokory… a hlavně znalostí a zkušeností. Ty ti prostě chyběj, no… Tak se za to nestyď, seď, poslouchej zkušenější, mlč a šoupej nohama. 😁
namachrovanej kokůtek, nic víc nejseš, jen si hraješ na chytráka, žádný argumenty nemáš a meleš sračky
Mno… vše, co bylo nutno jsem řekl. Přesto pořád nemám potřebu přecházet ke sprosťárnám. Ten, kdo tu je to, co říkáš jsi tu evidentně leda ty sám. Nic o tom nevíš a lžeš.