Nejlevnější je zřejmě najmout si pár známých chlapů s autem a
vozíkem, ale na kolik to vyjde, pokud si najali stěhováky?
Zařízení bytu 1+1, na vzdálenost 2 km. Stačí mi i jiný rozsah a
vzdálenosti.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iceT před 2085 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Pokud nepomohou známí, není stěhování levné. Profíci mají hodinovou sazbu ± na jednoho pracovníka 400 až 650,– Kč/hod + auto + sazba/km. Většinou účtují min. 4 hodiny, a je nutné počítat s variantou, že za každé patro připočtou 200,– Kč…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit |
Už je to dávno, ale v podstatě to nestálo nic. Pár kamarádů jeden s Avií a náklady byla jen nějaká svačina. Dvakrát jsme se otočili a nějaké zbytky jsem si odvážel sám.
0 Nominace Nahlásit |
Zrovna taky něco takovýho řeším- v Rakousku. Kvůli úrazu to balím. Ale doufám,že mě pomůže firma zaměstnavatele, jde jen o odvoz do sběrného dvora.
johana: jediná užitečná odpověď! No nazdar hodiny! Podle všeho mě to vyjde u mně ve VM asi tak na polovic, a to se mi ještě zdálo o čertoch…
Za polovic bych to taky ustála, proti VM jsme malá dědina. Uvedla jsem zlatý střed, berou i víc. Navíc má jeden smůlu, když se stěhuje do pátého patra a je zákaz použití výtahu. Pár skvělých přátel je lepší než výhra v loterii…
Já jenom, jestli mně náhodou neberou na hůl. Snad se to vejde do 4 litrů, nábytku není moc a časově tak 2 – 3 hodiny. Jen tak pro zajímavost nabídka zdejší firmy:
Stěhovací vozidlo – 550kč/hod x 21%DPH
Stěhovací pracovník
Na stěhování bude potřeba 3 stěhovací pracovníky včetně
řidiče.
No a je tam záruka, pojištění atd. Při posledním stěhování mi najatí
sousedi rozbili skoro všechny skleněné výplně nábytku, takže za
sklenáře jsem zaplatil víc, než za sousedy…