Avatar uživatele
RadaBrysova

Poradi mi někdo recept na vietnamský bůček?

Byli jsme na svatbě a podávali tam jako předkrm „vietnamský bůček“ byla to malá kostka vypadala jako pokládána kousek masa pak tluste a pak zase… dozvěděla jsem se jen ze byl dělaný na pomerančích a medu. zná někdo recept? Diky

Doplňují:
Nešlo o vietnamskou svatbu ale českou konala se v ostravském landeku v bistro open byl to jen předkrm a k tomu byl listovy slat.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? vagra, johana 56, marci1 před 2636 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
da ny

Odpoveď byla označena jako užitečná

Maso s ovocem/cukrem je vhodné jen k občasné konzumaci. Pro středoevropana je to nevhodná kombinace, vyvolávající malé i velké dyspeptické obtíže (již pouhé nadýmání, říhání a meteorismus) 🙂
Zkoušejte, který recept bude podobný:
https://www.pro­zeny.cz/clanek/gri­lovany-bucek-s-vuni-asie-11004
https://www.re­ceptnajidlo.cz/vi­etnamsk%C3%BD+pe%­C4%8Den%C3%BD+b%C5%AF%C4­%8Dek+recept
http://fresh.i­prima.cz/recep­ty/vietnamsky-karamelizovany-bucek
https://www.to­precepty.cz/re­cept/46698-bun-cha-grilovany-vietnamsky-bucek/

… a hledejte, na internetu najdete téměř vše…

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?RadaBrysova Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Klaproth

Ano, zde je originální recept:

Cho phép thịt hơi nguội trước khi cắt, nó sẽ làm tốt hơn nhiều. Cắt vỏ cho 3 đến 5mm lát. Loại bỏ các marinade từ các thành phần trên, trong đó đặt thịt, hành và tỏi. Triệt để trộn và để trong tủ lạnh ít nhất một giờ để ướp. Tất nhiên bạn có thể để nó qua đêm.

Hủy bỏ các hạt đậu từ marinade, làm sạch nó từ hành tây và tỏi và lây lan nó trên một nếp bánh mà bạn đặt trên một khay nướng để nhỏ giọt chất béo. Trong lò, nướng nướng và đặt đĩa thịt. Nướng cả hai bên cho đến khi mỏ được làm tốt. Do độ dày nhỏ của thịt là nhanh.

Sử dụng các thành phần trên trên băng. Thứ nhất, trong nước ấm, khuấy đường và sau đó thêm giấm, nước mắm, khuấy tỏi nghiền, ớt và để cho đứng.

Chuẩn bị mì theo hướng dẫn đóng gói và sử dụng rau diếp, cà rốt xắt lát, dưa leo, mungo và rất nhiều rau mùi và ngọc trai, chúng thêm hương vị châu Á đúng.

Phục vụ thịt với mì, mặc quần áo và salad.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Receptů jsou desítky, ale na pomerančích a medu jsem nenašel. Zřejmě šlo o něčí kuchařskou fantazii. Zkuste se inspirovat něčím z https://search­.seznam.cz/?q=vi­etnamsk%C3%BD+b%C­5%AF%C4%8Dek&oq=vi­etnamsk%C3%BD+b%C­5%AF%C4%8Dek&sou­rceid=szn-HP&sgId=pJtER­JIa9eIJ6SCN9bxTuh­woknwvznZ7znwMYG­LbTw%3D%3D&thru=&su=&aq=

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Smackdown

Všude to mají jinak,je to podle chuti,a jejich maso chutná jinak než klasické maso z porážky,protože zabijejí zvířata jako muslimové agresivně a krvelačně,na talíři nepoznáte jestli je to vepřové nebo maso z bernardýna,a kuřecí nebo mýval.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Pokud to byla vietnamská svatba, souhlasím se Smackdownem, že složení a postup v českých internetových vodách nezjistíš, to si raději vychytej nějakou starší účastnici tý svatby, určitě bude mít v receptuře prsty.
Osobně mně to zní jako sadomaso praktika.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek