Už jsem pár vodníků opravil. Co je nejdůležitější když se mobil namočí tak IHNED vyndat baterku, protože dojde ke zkratu, aby se neodpálili nějaké součástky. Jestli jste tohle neudělala tak to na 99% opravit nepůjde. Potom mobil co nejvíc rozebrat a vymýt nejlépe v lihu a nechat vyschnout. A jestli ani pak nepůjde tak je dočista mrtvej. Občas se stane, že se poškodí jen displej, který se nechá lehce vyměnit.
0 Nominace Nahlásit |
Tak,asi Vam nic jiného nezbyde,než si koupit nový.Doufám,když jste to sušila,že jste to měla aspoň trošku rozebrané?
0 Nominace Nahlásit |
Mně spadl mobil do akvárka ,byla jsem jak opařená ale mobil jsem vytáhla a dle rady vysušila fénem a šlape mám LG a jsem s ním spokojena.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5266 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vždy se snažit, aby mobil nezmokl. Rychlé sušení fénem je pro telefon docela špatný postup. Neměl by se ani dávat na topení. V trochu teplejším prostředí být může. Je možné, že došlo k poškození nějakého spoje.
Do záruční opravy ho asi nemá cenu dávat, že telefon zvlhnul tam poznají.
0
před 5276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mě telefon zmokl vytahla sem baterku na par dni jen problikával odnesla sem ho do prodejny byl v záruce ale poznali tam že se do něj dostala voda.Začal ve vnitřku oxidovat a oprava telefonu by byla jak nový telefon.Takže jsem telefon mohla vyhodit.
0
před 5276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě spadl telefon do barvy a jen zabublal.Pohotově jsem ho rozebrala jak to šlo a normálně umyla pod tekoucí vodou.A pak sušila a sušila a mobil nejel,protože mu zůstaly tlačitka zalepený tou barvou.Na to zabral odlakovač na umělý nehty a nakonec se podařilo.Zůstal sice trochu barevnej a ze začátku jelo všechno za ráz,ale potom se vzpamatoval .
0
před 5275 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jde o to,jak drahý telefon máte,aby se Vám oprava vyplatila. Mě vysušovali telefon a stálo mě to 650,–kč