Udělal se mi v noci opar na rtu,asi z nervů. Máte někdo radu co na to,nemám na mysli drahé mastičky,ty znám,zajímá mě něco přírodního,no prostě hlavně aby to bylo levné a pomohlo to. Díky všem za jakýkoliv tip. Bolí to jako čert.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 5346 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Existuje ještě dělaná mastička v lékárně, stojí 25 Kč a opravdu funguje skvěle. Jinak to chce výrazně do sebe cpát vitamin B. Pro zaschnutí doporučují zubní pastu..
0 Nominace Nahlásit |
Mám velmi dobrou zkušenost s Placentou.Čistou!
Žádná směs(s jelením lojem).Je to ve formě
rtěnky,vydrží(mně)strašidelně dlouho,stojí(stála)cca
30–40 kaček.
0 Nominace Nahlásit |
Začínající opar potřít sojovou omáčkou. Vždy to zabralo.Pozor jen na začínající opar, kdy je pod kůží cítit, že se něco klube.
0 Nominace Nahlásit |
na opary jsem si koupila v lékarně mastičku DUVIRA potíráte si to místo 3 krát denně a do týdne ho máte pryč.
0 Nominace Nahlásit |
Já můžu vřele doporučit obyčejnou zubní pastu, se kterou si denně čistíte zuby! Trošku pasty rozmázněte na opar a nechte co nejdéle působit-čím déle budete mít pastu na oparu, tím lépe. ;o). Přeji brzké vyléčení :)
0 Nominace Nahlásit |
Já zubní pastu nedoporučuji. Používala se dříve na ochranu, ale zubní
pasty mají složení určené k čištění a bělení zubů.
Já zpočátku (co jedříve) používám líh (lékárna)- opatrně zlehka, aby
nepraskl a líh se nedostal dovnitř, pak to šíleně pálí, po zaschnutí, to
je po lihu brzy se vytvoří stroupek a ten, aby nepraskal zvláčňuji
Framykoinem. Ten hojí i vyživuje.
0
před 5346 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
moje kamarádka to udělala trochu jinak a opar jí skutečně zmizel prakticky okamžitě.. Udělala si vývar z heřmánku, namočila si sním papírový kapesník a opar si tím furt potírala opatrně..
0
před 5346 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mám zkušenosti se zinkovou mastí z lékarny.Vysuší a vyléčí,ale je trošku sladká,když ji dostaneš do pusy,ale zaručeně pomůže.P.S. 30 Kč mi zašli na uvedenou adresu…
0
před 5345 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Take existuje mastička KOSMIN take propolis v lihovem roztoku,ja jsem si koupil v lekarne HEMAGEL stoji 150 kč.je na všechna poraněni včetně oparu,je to super vyplati se ty penize za to dat.
0
před 5344 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Výborně funguje mastička na rty KOSMÍN (obsahuje heřmánek a kafr). K tomu si udělejte odvar z meduňky a tím si potírejte postižené místo – má sklidňující účinky. Mám to vyzkoušené, také trpím na opary.
0
před 5343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |