Ahoj, je mi 15, už rok se mi líbí jeden kluk, máme stejný záliby, tak jsme se i potkali a ze začátku to vypadalo, že budem kamarádi, ale jednoho dne jsme se dotkli rukou, předávali jsme si věc a vtom se to stalo, no a od tý doby se na mě furt kouká, ale nekomunikuje se mnou. Řeknem si pár slov, a když mu někdo řekne, že se mi líbí, tak jako by do něj píchlo, začne řikat, že jsme kamarádi a že má holku (holku mit nemůže, protoze by nelezl za každou holkou na baru a nezkoušel by ji sbalit), no a když se mu chci za toho človeka, co mu to řek, omluvit, tak mi odpoví, že to nechce vysvětlit, popojde o kousek dál a stojí a kouká na mě. Více se rozepišu v emailu, kdyžtak napište, potřebovala bych rady, jak dál, už nevim Sabinaksandrova@seznam.cz PROSIM ODEPIŚTE MI NĚKDO, DĚKUJI MOC.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3164 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Lásku si nemůžeš vyprosit, vyžadovat ani vynutit. 🙂 Láska buď je, není. Hlavně Ti doporučuji neuvádět veřejně svou e-mailovou adresu.:-(
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?slabca Nahlásit |
Snaha z tvojí strany ho může odrazovat. To je klukovi většinou
podezřelé, protože přirozeně očekává od holek aspoň zpočátku
nepřístupnost. Nutnost holku dobývat.
Jestli se mu nelíbíš, tak s tím nic nenaděláš, kdyby ses na takovýhle
nudličky rozkrájela.
Další otázka je, jestli je to opravdu tak fajn kluk, když leze za každou
holkou na baru a chce ji sbalit.
Kromě toho si myslím, že máš ráda koně, ale to s tím nijak
nesouvisí.
Málem bych zapomněl na radu 🙂 Zkus mu dávat najevo dobře předstíraný nezájem. Musíš ho trochu potrápit, jinak si tě vážit nebude. Když nezabere ani na nezájem, tak to holt znamená, že nemáš šanci.
Upravil/a: klumprt
0 Nominace Nahlásit |
toto vyzerá na zlého človeka, alebo šibnutého…15 rokov a balí v bare každú?! aj keby mal 18, je to zlé
ruky preč! určite sú okolo vás slušní, milí kluci,
0
před 3164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Příspěvek smazán administrátorem.
Příspěvek smazán administrátorem.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |