Dobrý den, chtěl bych se zeptat: před 3–4 dny mě začaly pálit, řezat oči, protože je mam suché a trávim dost času u PC, tak jsem si dal pauzu 2 dny a normálně venku mě nebolí nic, a když jdu na PC, tak mě začnou pálit a mam je suché. A ještě předevčírem jsem měl časté nutkání jít na WC, žízeň, víc pít, nevíte, čím by to bylo a co to je? Prosim poraďte. Děkuji
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 3058 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Se stejným problémem jsem byl před časem u očařky. Pálení je
způsobeno tím, že při upřeném pohledu na monitor nutíme oči delší dobu
nemrkat. Zkuste se donutit i při pobytu u PC pravidelně mrkat, případně
mohou dopomoci tzv. umělé slzy (jsou ale drahé).
Možná při dlouhodobém pobytu na PC zapomínáte pít, proto ten náhlý
pocit žízně. Ohledně častého močení poradí urolog.
0 Nominace Nahlásit |
V lekárni dostať kvapky na suché oči, bez receptu, viac druhov. Tiež používam keď ma začnú páliť, alebo škriabať oči. Presedím pred pc denne okolo 6 – hod. Časté močenie môže byť zápal mechúra, a smäd príznak cukrovky.
0 Nominace Nahlásit |
Časté nutkání na močení je také klasickým příznakem hyperplasie (zvětšení) prostaty. Přitom postižený vyčurá jen malinko. Pokud by byl zánět z nachlazení (což mi teď připadá nepravděpodobné), bývá čurání bolestivé (pálení). Někdy se objeví i krev v moči. Nevím, kolik je ti let, ale polovička chlapů nad 50 tu hyperplasii má. Čurolog ji snadno zjistí.
Upravil/a: quentos
0
před 3057 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S tím pitím, dehydratace. Já vypiju denně přes 4 litry. A stejně nsem ještě občas dehydrovaný.
S očima》 kup si kapky HYAL DROP MULTI fakt pomáhají.
0
před 3057 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No moje mamka celý den pracuje s počítačem. Nejdřív to šlo, ale teď když se dívá do počítače delší dobu, pálí jí oči..Takže něco na tom bude,..zkuste méně času trávit na PC
0
před 2827 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |