Ano, protože...
Vezmu ji i víckrát, používám ji jen pár minut v obchodě. Minule mi manželka připomněla, že bych ji měl už vyměnit, šňůrka už byla špinavá 🙂 🙂 🙂
Upravil/a: paul1
4Kdo udělil odpovědi palec? dust8, Mc Merkurion, Pepa25, Kepler
před 1452 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Další odpověď
Nevím, jak poznat, že rouška je jednorázová. Občas je přeperu, vyžehlím a používám dál.
Upravil/a: Kepler
3Kdo udělil odpovědi palec? paul1, Mc Merkurion, dust8
před 1452 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, protože...
Mám ji v kapse a když jdu jen do obchodu, tak ji používám pouze tam. Tuhle už mám celý týden, a protože ji musím nosit celý den, tak si ji zrovna vyměním. Díky
0 Nominace Nahlásit |
Ne, protože...
používám recyklovatelný respirátor (RR). Je zhotoven z hygienicky testovaného materiálu HIPS. Pro vlastní filtraci používám textilii s filtrací G 4, ale je možné použít i filtrační materiály o vyšší kvalitě. Respirátor je možné v rozebraném stavu čistit do teploty 60 stupňů Celsia a přiložený filtr prát a sušit do teploty 90 stupňů Celsia.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, protože...
Většinou používám šitou. Když např. aktuálně všechny potřebují přeprat, použiju zálohu – jednorázovou roušku. Vzhledem k tomu, že je to vždy jen na pár minut, si ji nechám na několik použití.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, protože...
Protože ji používám většinou pouze krátkodobě v obchodě a snažím se udržovat odstup od „prskačů“ 🙂. Jinak jezdím většinou autem a nebo procházky přírodou, kde se nikdo (mimo mé rodiny) nepohybuje, takže bez roušky.
Upravil/a: Jiří Bohumil
0
před 1452 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, protože...
Přijde mi ujetý ji vyhazovat po pár minutách používání.
0
před 1450 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Keplere, je to na nich napsáno – většinou a nejsou to ty látkové.
Jednorázové jsou z netaké textilie.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |