Zdravím, začala jsem dělat brigádně v jednom nejmenovaném obchodě. Chodím tam cca 4* do měsíce na zavolání. Nejsem tam dýl jak 5 hodin. Dostanu klíče, vezmu pokladnu podepíšu a jdu. V té pokladně je vždy podpis vedoucí že limit sedí.
Jenže na konci šichty, mi tam něco málo dvakrát chybělo. Zatím to bylo vždy do 200. Poprvé jsem to neřešila a zaplatila. Po druhé jsem chtěla vidět tu uzávěrku abych opravdu viděla, že mi tam něco chybí, jenže mi to vedoucí nechtěla ukázat, že to je tajný. Vyplazla jsem tam tedy co chtěli ale nezda se mi, že bych měla platit něco co ani nevidím? Co kdyby to bylo víc? To tam budu chodit a místo vydělávat, tak jim ještě platit?
Mám právo na to, vidět tu uzávěrku co si vyjedou z mé kasy? Dávám si opravdu pozor na to, kolik vracím a myslím, že by se nestalo, abych vrátila více než vidím na displeji
Slyšela jsem, že v tomto obchodě to vedoucí dělají. Jako přivýdělek je to dobré, ale za cenu toho, že jim tam budu každý den něco platit to se mi nelíbí.
Hmotku podepsanou mám. Děkuji za odpovědi
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iceT před 5 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nemusí ukázat uzávěrku
Možná nemusí, ale na požádání by ji ukázat měla (tedy tu uzávěrku 🙂
Upravil/a: paul1
0
před 5 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musí ukázat uzávěrku
Fakt nevím, jestli musí nebo nemusí, ale já bych to chtěla vidět, nebo být u toho, když to kontroluje. Víme, že nikdo není neomylný.
0
před 4 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musí ukázat uzávěrku
Podle mně pokud po Tobě požadují prachy, musí předložit rozumné podklady.
0
před 4 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hele Schodek zakázaný to není jdeš do toho a víš do čeho, když tam bude schodek ještě větší zaplatíš