Při rodičovské spolupracuji s firmou tak jak potřebují. Vědí, že mi nevadí, když mě přijmou jen na měsíc a pak mě vyhodí a když potřebují , tak zase zavolají a já nastoupím. Docela mi to vyhovuje. Tento rok jsou prý nějaké změny ve smlouvách na dobu určitou. Prý se může dát smlouva na dobu určitou jen třikrát a pak už se musí dát smlouva na dobu neurčitou. Pokud mě vyhodí po třech smlouvách, tak mě prý nesmí tři roky vzít. Jak to je? Co se od nového roku v tomto změnilo? Práci na dohodu 300hodin za rok už mám odpracováno.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, fablen, suaeda před 4623 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na rodičovské jste u stejného zaměstnavatele, ke kterému si nyní chodíte přivydělávat? Pokud už nyní v březnu máte 300 h odpracováno (leden-březen 2012), pak s Vámi mohou uzavřít dohodu o pracovní činnosti (ta je do poloviny pracovní doby). Z této už se odvádí sociální i zdravotní pojištění. Z DPP nikoliv pokud tam výdělek nepřesáhl 10.000,–.
0 Nominace Nahlásit |
Je to tak, jak píše fablen. Jen upřesním, že na Dohodu o pracovní činnosti se může odpracovat jen 80 hod za měsíc. Při rodičovské dovolené si lze nyní přivydělat bez omezení výše výdělku.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek