Ahoj,mám dotaz: jak se dostanu mhdéčkem do nemocnice Pod Petřínem na
Malý straně? Na mapách seznamu.cz se mi ukazuje spojení z Florence busem
294,ale nevím jestli to platí nebo ne. Nevíte někdo? Předem díky za
odpověďi
Doplňuji:
Zkusím to busem.Díky moc všem 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, zzzlatokopka před 3601 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
radši jezdím tramvají, ale nevím, jestli tam ještě jezdí okolo 22
:)
Doplňuji:
jezdí :)
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Na 294 pozor, může mít neodhadnutelně dlouhé zpoždění. Někteří řidiči si nedělají moc starostí s tím, kde zaparkují nebo jestli nechávají místo pro projetí autobusu. Takže půlhodinové zpoždění není nic neobvyklého. Naštěstí se to už řeší, bohužel, jako tradičně v našem Bananistánu – ne postihem špatně parkujících, ale změnou trasy busu. Od kdy, to nemám tušení.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, mojitek, briketka10
před 3601 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Funguje to jak píšeš. Trasa městem byla z důvodu časté neprůjezdnosti způsobené individuální dopravou pozměněna, takže autobus už jezdí bez komplikací.
0 Nominace Nahlásit |
Podle všeho to platí – http://jizdnirady.idnes.cz/draha/?p=RMap0IdAb51XuyAlUwRaRDyb0dKn83wnl9z25TnyLvagOt:Aua28uF7ThRb4D7Vy4n.iJ.UeUtTXE4c:L2cCSye4zxlo7wquiv.J:1JfGFkmBRIYzpVs3HmH89q50NMTywLZdt90mmSBz0si5FLWBl4ERveQsnB.XkevfxND.2Y-
…
Ale nejezdím tam, resp. pokud ano, pak autem…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Mělo by to být dobře. Pro vyhledávání pražských spojů doporučuji www.dpp.cz.
0 Nominace Nahlásit |
Když nenapíšeš odkud chceš vyjíždět, těžko radit.
Použij toto vyhledávání.
http://www.ulozisko.sk/obrazky/719041/Vystrizek22.PNG
0 Nominace Nahlásit |
Mosoj : šlo mi o to,jestli ten bus 294 co je uváděný na mapách.cz je platný. Dneska jsem tam byl s tou 294.A jezdí fakt v úzkých uličkách na centimetry od zaparkovaných aut.Nicméně jel i dojel na čas.
Dochy
tak to nevím dlouho jsem tam nebyla
omlouvám se, ale i přesto mám radši
jízdu tramvají a ten, kdo má zdravé
nožky se rád do té nemocnice projde
z kopečka..
briketka: Dá sa i tramvají, ale (zvlášť) pokud jde o nemocnici, pak musím dopsat, že je to buď 800m z kopce z Pohořelce, nebo 600m do kopce z Malostranského náměstí. BUS staví hned u nemocnice.