Když jdete přes přechod, kde není světelná signalizace, a automobil Vás pustí, dáváte najevo svůj vděk, třeba zvednutím ruky, nebo jdete, jakoby nic?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, briketka10, lejdy.můn před 3362 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
udělám nějaké gesto
V dnešní době jezdí lidé jako hovada… Jsem rád a děkuji každému řidiči co zastaví. Co tak koukám tak já jsem asi desátý člověk co staví někomu na přechodu a to ještě na motorce.
Upravil/a: Tassartir
0 Nominace Nahlásit |
udělám nějaké gesto
Ano dávám, kývnu hlavou nebomávnu rukou, že vím, že mě pouští. Ale kolikrát je mi to na dvě věci, když protijedoucí řidič nezastaví…
4Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, johana 56, briketka10, gecco
před 3362 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
udělám nějaké gesto
Vždy a za vše poděkuji – i zde rukou.
Upravil/a: talka
0 Nominace Nahlásit |
udělám nějaké gesto
Pokynu rukou a usměju se, oni / ony
mi taky pokynou a usmívají se na mě
též a není to vždy řidič autobusu, ale
jakýkoliv řidič 😁
0 Nominace Nahlásit |
jdu jakoby nic
Jak kdy, ale většinou nic: měla by to být přece samozřejmost – ten přechod tam nenamalovali pro srandu králikum! – a navíc je to, pokud se nemejlim, od jisté doby uzákoněno, že se stavět dokonce musí. Akorát že PČR nemá holt tolik zaměstnanců, aby je stavěla před každej přechod. Jó, to když náhodou ňákýho chlupatýho před přechod postaví, to najednou všichni stavěj jak diví…!!
0 Nominace Nahlásit |
udělám nějaké gesto
Pokynu rukou.
Ne vždy, ale většinou ano.
Jako řidič někdy na chodce bliknu, aby šel a nečekal až zabrzdím před
přechodem. Vždy to pochopili a šli 🙂
0 Nominace Nahlásit |
udělám nějaké gesto
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3362 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
udělám nějaké gesto
Vždycky poděkuju zvednutím ruky. Zastavení si ale nikdy nevynucuju. Když jsem u přechodu sám, mávnu rukou, aby řidič nemusel zastavovat. Sám se zastavím na půl metru, což žádné auto nedokáže a při rozjezdu ze mne žádné plyny nevycházejí. Pokud řidič udělá i neúmyslně chybu, spěchal jsem zbytečně. Zdraví jsem nenašel na hnoji. Toto pravidlo nemám v oblibě.
Upravil/a: Hlada
0 Nominace Nahlásit |
udělám nějaké gesto
Dám, schovám ruku se vztyčeným prostředníkem jako gesto díku.
0
před 3362 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek