Dobrý den včera jsem si stáhla písničku do PC chtěla jsem si jí v PC pustit otevřela jsem si VLC media player a hudba se mi nepřehrála můžete mi poradit co dělat? děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 5135 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
S VLC zkusenosti nemam, ale prehravat v nem muziku mi prijde zbytecne, je to predevsim na video… Budto si stahni neco jednodussiho (osobne doporucuju WinAmp, jednoduchej a osvedcenej – http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mp3_a_audio/prehravace/winamp/)… Nebo uz nejaky hudebni prehravac mas? Minimalne Windows Media Player by v pocitaci byt mohl a taky neni spatny. Jen to chce nastavit, aby se mp3 automaticky oteviraly v hudebnim prehravaci: pravym tlacitkem kliknout na ikonu pisnicky, vybrat „Otevrit v programu“, „Zvolit program“, pak najit pozadovany program (treba ten Windows Media Player nebo WinAmp) a zaskrtnout „K otevreni souboru tohoto typu vzdy pouzit pozadovany program“.
0 Nominace Nahlásit |
já na vše používám kmplayer.neinstaluje se a navíc sežere všechny audio video formáty,stačí jej nastavit jako výchozí.program nabízí mnoho možností co do úpravy vychozího zvuku.jsem s ním nadmíru spokojený
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |