Dost často vidím, jak moderní maminky a tatínkové fotografují své malé ratolesti digitálním fotoaparátem nebo nějakým chytrým telefonem. Pak to nahrají na fejsbuk. Zajímalo by mne, zda moderní maminka a tatínek přemýšlí nad tím, jak ukáží své ratolesti fotky z mládí, až jí bude 20 – 30 let.
Kde berou tu jistitu, že za dvacet let bude fejsbuk existovat, že tam stále budou mít svůj ůčet a že budou stále čitelné nějaké jpg soubory?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? iceT, johana 56, Hykam, zzzzz, Poklička před 4103 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já si jednou ročně vyberu ty co se mi líbí a nechám si je vyvolat. Jasně že nejde vyvolat všechny, to co s digitálem nafotím, by mě asi finančně zruinovalo, ale tak cca100 jich každý rok vyvolám.
2Kdo udělil odpovědi palec? lukas.zmizik, marci1
před 4103 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také jsem nad tím přemýšlel, nejjednodušší je nechat si udělat klasické fotky ve fotolabu (ne tisknout doma) a pokud je chce člověk uchovávat v digitální podobě, tak je musí občas ze starého média (CD, DVD) přezálohovat na nějaké novější, případně překonvertovat do jiného, novějšího formátu.
1Kdo udělil odpovědi palec? lukas.zmizik
před 4103 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Udělej si online internetové uložiště a tam si můžeš ukládat fotky. Internet tu bude ještě nějakou dobu 🙂
0
před 4102 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2635 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1347 | |