PROSBA O RADU!
V mobilu s Androidem mám v sekci NoteBook (=tedy POZNÁMKY) asi 150 ručně
psaných poznámek.
Nemohu sehnat JAKÝKOLI SOFTWARE, který by mi umožnil tyto poznámky přenést do Wordu… ☹
Zkoušel jsem:
Nikde nic …
Nebo něco dělám špatně?
Moc díky za JAKÝKOLI tip! 😐
Zajímavá 0 před 2456 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Samozřejmě záleží hlavně na tom jakou aplikaci na poznámky používáš … kdybys používal třeba aplikaci GOOGLE KEEP tak ta synchronizuje veškerá data s cloudovým úložištěm, což prakticky znamená i to že se k nim snadno dostaneš z notebooku prostým zadáním adresy keep.google.com v internetovém prohlížeči … nemusel bys nic sdílet ani exportovat, protože to co bys viděl v mobilním keepu by se vždy přesně shodovalo s tím co uvidíš z kteréhokoliv jiného počítače na keep.google.com
Upravil/a: anonym
3Kdo udělil odpovědi palec? HarpPlayer, Mc Merkurion, Raluvud
před 2456 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stahni si OneDrive/Google Disk. V poznámkach dej sdílet>vyber aplikaci
kterou máš a počkej až se to nahraje…v pc si stáhni stejný program a
vše se ti synchronizuje do pc.
Poznámky budou určitě s koncovkou txt, nebo html. Nevím teď. Každopádně
to půjde otevřít v poznámkovém bloku/wordu.
2Kdo udělil odpovědi palec? HarpPlayer, Mc Merkurion
před 2456 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dále se přímo nabízí používat online kancelářský balík typu docs.google.com, kam můžeš psát libovolné „wordovské“ dokumenty přímo a pak si je v počítači na stejné adrese prohlížeč případně ukládat v libovolném formátu na lokální úložiště a dále s nimi pracovat v libolném jiném editoru ať už word, nebo třeba libreoffice writer. Viz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs.editors.docs&hl=cs
PS: Velmi bych ocenil také JAKÝKOLI SOFT, který by umožnil jednoduchý
import SMS do notebooku (podle diskusních vláken).
Něco jako starý dobrý PC-SUITE pro bývalou Nokii…
Děkuju!
My Phone Explorer. Zatím nejlepší, co jsem používal. Funguje s jakýmkoli zařízení s Androidem.