Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na otázku,jak provést napojení na hlavní řád(obecní kanalizaci a vodovod) bez rozřezání vozovky(starosta nechce toto povolit)má na to vůbec právo? Podkopávání vozovky mi nepřijde jako dobré řešení, jednak z finančního hlediska, tak také z důvodu, že ta cesta po několika letech,v případě že zvolím možnost podkopání, bude v mnohem horším stavu, než když se rozřeže.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5351 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dobrý den, obecně potřebujete mít před zahájním této činnosti k dispozici – v tomto pořadí :
Není jasné, zda ve Vaší obci nejsou některé z uvedených orgánů
kumulovány v jednom.
Technologii tunelování nebo průtlaku Vám doporučí (či zamítne)
projektant. Určitá omezení budou při realizaci objektivně vždy existovat a
bude nutné je respektovat.
Pokud by se Vám ale dlouhodobě bránilo v napojení, doporučuji požádat
hygienické orgány okresu o podporu nebo zásah.
0
před 5351 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
podle mne starosta jedna protipravne..mel by ste to vyrezat..je to rychlejsi a jednodusi..a uvest do puvodniho stavu,neni taky slozite..podkopem by vam to mohlo spadnout,kdyz je totak stare,jak rikate a podkopy se delaji,kdyz se chce neco protahnout..voda..elektrika..hlavne si opatrte povoleni na tuto praci a starosta musi jen tise prihlizet..muzouvam dat na to 1 den nebo 2..aby se nenarusil beh zivota:))
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když mi jednoho dne přestal odtékat záchod, byla jsem ve velmi prekérní situaci. Zkusila jsem několik čisticích prostředků, ale žádný z nich nepomohl. Zhoršovalo se to den ode dne a já už nevěděla, co dělat. Na internetu jsem našla firmu https://www.bjservis.cz/ z Prahy, která nabízí nonstop linku, kde se domluvíte velmi rychle. Není to drahé a přes to je to rychlé řešení problémů.