iwetax

Pro pobavení: Bláznivé činy opilců.

Co nejbláznivějšího jste udělali v opilosti vy nebo někdo jiný?

Kamarád švagra byl tolik opilí , že když se mu chtělo na velkou tak si sedl v kuchyni na židli a zeptal se spoluopilců jestli sedí na záchodě. Ti mu řekli , že jo , že je na záchodě a on se na tu židli vys..l.
Můj přítel přišel domů a na hlavě si držel malí talířek a když jsem se ho ptala proč tak mi řek , že venku prší , tak aby neměl mokrá vlasy.
http://www.you­tube.com/watch?v=l7PDSQm­Ky3I

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Sandy, akvidzerp před 5331 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
annas

Kokotěnko, máte připomínku k pravopisu jiných. Ale ve své větě máte 2 chyby. Správný tvar v češtině je „abyste“ a před „začala“ nepatří čárka!!!
Doplňuji:
U opilců mě nilc nepřkvapí. Lepší je být opilcem bláznivým než agresívním. Ti agresívní rozbíjejí nádobí, nábytek, někteří dokonce fyzicky napadají ty, kteří jsou jim poblíž.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
anonym

Bylo mi asi tak 20 když jsem se opil na jedné zahrádce.Z té zahrádky jsem sebral židli a postavil si jí v tramvaji.Tam sem se na ní pohodlně posadil a jel směrem k domovu.V té době jsem bydlel u rodičů.Ráno se vzbudím a koukám vedle mé postele stojí židle.Hlavou se mi honili samé otazníky.Otec se ptal co jsem vyváděl a odkud to mám.Nakonec jsem střízliv jel tu židli vrátit a číšníkovi jsem se omlouval a koupil mu velkého panáka.Ta hanba ten stud… 🙂

0 Nominace Nahlásit

kokoťenko

Znovu zdůrazňuji,aby jste se místo o hloupé kraviny,začala starat o pravopis!!!

0 Nominace Nahlásit

Vicki

Jela jsem opilá s kámoškou vlakem z nějaké oslavy a chtělo se mi na wc.Měla jsem na sobě dlouhé triko a aby mě nepřekáželo,tak jsem si ho srolovala až ke krku-na tom by nebylo nic tak zvláštního,až na to,že jsem si ho zapomněla zase srolovat zpátky a šla jsem přes celý vagon ,,naostro,,:-)).

0 Nominace Nahlásit

ejoty

Kamarád se jednou na zábavě tak opil, že nakonec usnul na stole, spal asi tak 45 minut, když k němu přišla jedna holčina kterou tam před tím někde sbalil, a ta ho probudila a začala líbat. (myslím že spousta lidí ví co se stane, když zbudí opilce) a kdo to neví: líbačka trvala jen pár vteřin, a kamarád začal zvracet a celou ji pozvracel

0 Nominace Nahlásit

Nuk nuk

Naštěstí jsem se nikdy neopila tak, že bych dělala nějaké šílenosti. Mně spíš hrozí, že na sebe řeknu úplně všechno, i to co není pravda.

0 Nominace Nahlásit

Janulka

Můj přítel se opil a šel z koncertu v zimě jen ve slipech a ponožkách!!!!

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek