Zatímco předvařená potřebuje k přípravě 20–25 min varu, té loupané stačí 15 minut. Anebo i 10 min, podle druhu rejže. V čem tedy spočívá to kouzlo předvaření?
A která z těchto dvou typů rýže (druhově stejné) je pro organismus jakkoli zdravější?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 1264 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázka ještě nemá žádnou odpověď.
Drap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |