ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? manon, johana 56, Bublinnka, Drap, Tom20, briketka10, anonym, anonym před 4395 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Člověk je v podstatě od přírody stádové zvíře. Z toho vyplývá, že většině lidí samotu moc nemusí. Z těchto důvodů se vlastně párují. Pro někoho doklad o vzájemném svazku neni důležitý, a spousta lidí také tak žije. Ale jako všechno to má své klady ale i zápory.
0 Nominace Nahlásit |
Nejspíš na to přijdeš, až se zamiluješ (ne do notebooku :) ). Chceš být jen s ní. Chceš s ní být pořád. Nechceš nikoho jiného a chceš s ním vše sdílet. To je k chození. No a v historii se vyvinul takový institut zvaný manželství – není to tak špatné uspořádání pro společné hospodaření a výchovu dětí dvou lidí, co spolu chtějí být… Není to už dnes „povinné“ a zřejmě spějeme jako lidstvo k jiným institutům…zda lepším nebo horším, nevím, ale momentálně to stejně nejde zvrátit…
0 Nominace Nahlásit |
Můj názor je(a neberte mě nikdo,tak,že je to urážlivé),že prostě tyto lidé se musí vázat a berou vztah nebo dokonce manželství jako opravdové soužití a sdílení s blízkou osobou.Obyčejné přátelství neberou jako to pravé souznění.Asi vám připadám jako věděc,či co,ale neumi to jinak říct.
0 Nominace Nahlásit |
Chodit s někým znamená poznávání toho druhého.
Uzavření vmanželství je oficiálním potvrzením společného soužití dvou
lidí,kteří chtějí být spolu,založit rodinu.
Jsou i páry,které ke svému soužití oddací list prostě nepotřebují.
Partnerský vztah může perfektně fungovat,stejně jako manželství,pokud si
skutečně rozumí a jsou si plně vědomi svých závazků a povinností.
0 Nominace Nahlásit |
Člověk má schopnost jiného člověka milovat, proto potřebuje „s někým chodit“. Je možné žít s partnerem bez úředního, či církevního uzavření svazku. Tímto krokem ale partneři na sebe oficiálně přebírají závazek (za vztah i za partnera, za společný život, za děti). Ze společenského hlediska je právoplatně uzavřené manželství stále upřednostňováno a díky tomu mají manželé některá práva, která partneři v mimomanželských vztazích nemohou získat (právo na informace o zdravotním stavu partnera, dědictví aj.)
0 Nominace Nahlásit |
Dnes již také s partnerským vztahem není problém ani ve zdravotnictví.Při každém vyšetření či hospitalizaci se vypisuje dotazník,kde je možno uvést osobu,která smí být o zdravotním stavu informována.
jsem sám už leta, a silně mi to vyhovuje. Někteří namítnou – sobec, ne, díky tomu, mohu se věnovat x lidem.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |