Pro mě je to den jako každej jinej. Nějak bylo, nějak bude, slavit podle mě není co nebo je? Akorát budou plný záchytky a špitály ožralů a zraněných, ošetřující personál si jistě užije. Ty rozumnější bude jen zítra bolet hlava. Všude bordel po těch petardách. Ať už je po všem a je zas rok klid …
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, aramah, GM, kapka, hanny 2, dědapetr před 4692 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Slaví se, že něco končí a něco začíná. Trochu komické mi připadá že se slaví nový rok aniž víme co nám vlastně přinese. Radovat bychom se měli spíš v případě že jsme starý rok přežili bez úhony. A to potom stojí za oslavu!
0 Nominace Nahlásit |
Nepřipadám si poprděnej, nijak to neprožívám, jako každý jiný den , nemění se ani žádné běžné činnosti. Přijde mi to v pohodě, a u těch ostatních to neni můj problém. Co mě jedině vadí , tak jsou ty petardy, kvůli psovi.
0 Nominace Nahlásit |
Starý dobrý zvyk rozlúčky s odchádzajúcim rokom a vítanie nádeje
lepšieho roka zmodernizovaný komerciou.
Ľudia sa bavia, zabúdajú na zlé a obchodníci sa radujú a plnia si
vrecká.
doporučujem, sú to len 3 minúty vášho času:
plné vrecká peňazí
http://www.youtube.com/watch?v=nM-jdV8Q6S8&feature=related
text piesne:
http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=132357&sid=
0 Nominace Nahlásit |
Je to posladní den v roce – vem si že už nikdy nebude 2011, je to konec definitivně už 2011 nikdy nezažiješ. Asi proto …
0 Nominace Nahlásit |
Protože je to většinou poslední den a to v takovém smyslu, že příští den budou změny – změny zákonů, zvýšení daní, někteří v tom vidí možnost změnit život a někteří to, že jsou opět o rok starší.
0 Nominace Nahlásit |
Silvestr-normální den,jinak já s mojí nepijem ale od bráchy jsem dostal dvě lahve pravého francouzkého vína a to je dobrý,tak před půlnocí jsem si ho připravil,sundal jsem ten kryt a.....zjistil jsem že doma nemáme ani vývrtku,kdyby to byl korek tak ho zamáčknu dovnitř,ale tenhle špunt je takovej tvrdej a dovnitř to zamáčknout nešlo-zlomil jsem i vařečku-tak jsem ho zase uklidil a bylo po nějakém přípitku a pak že vánoce jsou o klidu a míru...............................................
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4692 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |