K odpovědi flodur (-a) ještě přidám, že když jsem si vypěstovala alergii na cigarety, tak mi stačilo vidět někoho kouřit v televizi a já cigaretový kouř cítila doma v obýváku a vesele jsem se dusila. Podvědomí to prostě i v tom případě chápalo jako hrozbu a nic nepomohlo říkat si, že to je „jenom v televizi“.
0 Nominace Nahlásit |
Zívání je nakažlivé. http://www.odpovedi.cz/otazky/proc-je-zivani-nakazlive Myslím si že to funguje na každého.
0 Nominace Nahlásit |
Na TV se moc nedívám, ale když zívá můj kocour tak to se mnou nic
nedělá. Navíc u koček jsou jiné důvody k „zívání“ než
u člověka.
Daleko horší je, když čtu, nebo slyším třeba o blechách, veškách,
klíšťatech a podobně, to se můžu udrbat. Proč?
0 Nominace Nahlásit |
Ad Sůwa: Taky , když měl pes na zahradě blechy, mě to stále nedalo klidu a drbal bych se dodnes. Pak jsem si vzpoměl na Kemra – Na samotě u lesa – měl jsem chvíli klid. Se psem jsem šel k veterinářce Kočkové, tak se doopravdy jmenuje, a ta mi řekla : " Pané, to já mám blechy pořád, má krev jim chutná." A tak i já. A pak, že psí blechy na člověka nejdou.To bylo koupelí.
Damiano promiň, já tu otázku převedla na sugesci všeobecně, protože o zívání toho už bylo dost 🙂
Ad Sůwa: V pohodě, o nic nejde. 🙂
Já se jen děsím toho, co je Kohut57 schopen v tom jeho ajfru smyčcem
srazit! 🙂
pro Kohut57: Ty aspoň víš, jak se toho zbavit, protože jsou to skutečné blechy, ale mně stačí jen představa (už se drbu), v reálu na mne neleze nic. Četla jsem včera povídku, kde bylo tolik blech, že návštěvníkovi naskákaly do nohavic (už se zase drbu). Můj kocour blechy nemá a drbe se občas taky 🙂
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 945 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |