Potom nám je nosí před dveře. Kočky jsou někdy trochu záludné a rády si hrají. Také jsem slyšela, že se tím snaží „podplatit lidi“, ale nevím, co kromě běžného jídla a mazlení ještě očekávají.?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kost, MacChill, Deli před 4788 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kočka je šelma. Divoká kočka loví ptáčky a myši a živí se jimi. Kočka, která má doma žrádla dost, nepotlačí svůj lovecký pud a uloví si sem tam myšku, s kterou si ještě pohraje, ale neseže ji. Náš kocour lovil i krtky na poli. Nosil mi je před místo, kde parkuji auto. Když jsem přijela z práce, čekal opodál a pozoroval, jak obdivuji jeho kořist. Nebrala jsem to jako úplatek, že by chtěl víc něčeho, ale jako dárek.
0 Nominace Nahlásit |
Kočka tímto způsobem trénuje svoje lovecké schopnosti a přinášení
domů je instinkt, který mají v péči o potomky. Jsou-li momentálně bez
nich, přinesou zkrátka před dveře 😁
Zkušenost a studium
0 Nominace Nahlásit |
Kočka je šelma, má lovecký pud a i v přírodě se setkáme s tím, že šelma loví svou kořist ale nežere ji – pouze si s ní hraje. V podstatě se tak trénuje. A když se navíc jedná o kočku domácí, která doma dostane najíst a tudíž nemá hlad, kvůli svému loveckému pudu stále loví, ale nemá důvod svou kořist žrát, když nemá hlad 🙂
3Kdo udělil odpovědi palec? iceT, Michal Kole, tasiri
před 4788 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pane jo, korupce je už i u koček ?
Chtějí aby se s nimi vlídně zacházelo.
Na mého kocourka nedám dopustit. Chytrý, hodný a přítulný.
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě tím kočka nabízí jídlo i pro svého páníčka – já hlad nemám, ale jestli chceš, můžeš si dát ty. :)
0 Nominace Nahlásit |
Chtějí takto ukázat svému páníčkovi jak jsou užitečné, hubí škodnou a zaslouží si plnou misku. Konzervu z Tesca a mléko. Ale, lidé se chovají stejně. Myslivci například. Puška a les, lovecký pud. Nestřílí z hladu, jen pro zábavu. Podivné.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4788 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
když přinesou úlovek až ke dveřím, tak od člověka očekávají že pro ně uloží myši do ledničky, na později. můj odhad.
0
před 4788 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kočky si chtějí hrát. Myš je dostatečně rychlá, avšak kočkám neublíží, je vůči nim bezbranná. Je to zábavná hračka, která když omrzí, tak se prostě ‚zakousnou‘. A když je komu se pochlubit, tak proč ji už nedonést mrtvou lidem pod nohy? :)
0
před 4788 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |