I z hygienického hlediska. Kuchaři často ochutnávají, ale něco tomu chybí, přidají koření, zase ochutnají. Po každém zkoušení by museli omýt lžíci (z hlediska hygieny, slušnosti k hostům. Jen v nějakých pajzlech na to smolí). Ne vždy je čas odbíhat, voda nemusí být hned po ruce. Takto si nalijí na talířek a z něj lžící zkusí.
0
před 1033 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, na talířku pokrm zchladne, polévku/omáčku „vypije“.
Pokud dochucuje a ochutnává opakovaně, nemusí brát čistou
lžíci/umývat ji.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |