Proč lidé jezdí mercedesy, když z A do B je doveze i Škodovka sto dvacítka? Prestiž je všechno. Jak mám sám sebe přesvědčit, že jsem lepší než ostatní, když budu pít stejné splašky jako oni 🙂
0 Nominace Nahlásit |
já teda nevim,ale mně je RUM drahý(milý) i když není drahý…
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, ptáč, gecco
před 3316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi ze stejného důvodu,proč lidé kouří Malrlbora,přitom je to ovoňaný výmet z podpásů.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, ptáč, Luxx, briketka10
před 3316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ze sociálních komunikačních důvodů. Tito lidé jsou přáteli a nejvíc pijí drahý chlast, aby ukázali, jak jsou na svých pozicích dobře. Jen ti odvážní, profíci, jako vinaři mají tolik odvahy podělit se a pít to levné, co stálo méně úsilí, než posílat svůj čas a zisk přes různé katalyzátory do Jägermeister. Přesto levný chlast může evokovat něco nedůstojného, proto se otočí kolo s Whisky. Ale kde je dána mez levného a drahého pití? I pivo v akci je drahé, když je v ceně napočítané mýtné, kamion, balicí linka, lepidlo na etikety, dělník hrabající listí na dvoře i uklízečka s panem řiditelem. Přece nejde pořád pít jen kojeneckou vodu z reklamy, nebo doma kvašené saké. Pití je tedy společenská záležitost. Ostatní lidé, tzv. podlidé, kteří jsou otroky a veškerý jejich příjem je nižší, se sami izolují od těch snobů, kteří se celou dobu chvástaj kolik vydělali, 30 000 za měsíc, nebo že děda důchodce hlídá na úvazek a má víc, než pracující řemeslník, no a tak dále. A těm, co kdysi ze svého platu vytvořit celoživotní dílo, jako je rodinný dům a navíc vinice, pak i vlastnoručně stvořený vinný sklípek, dnes už je haňba. Protože Ukrajinci zde po 92' z(k)urvili mzdy. S lidmi chlastající drahý chlast musí sedět sobě rovní, ne sousedé a kamarádi. Protože jeden se chlubí, mluví, a druhý poslouchá. Však co by v hospodě bylo levného z chlastu, když se tím živí?
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10
před 3316 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
tak za prvé je otázka, u jaké ceny začíná „drahý“ chlast. Pokud to někdo kupuje jen proto, aby se ožral, tak opravdu asi stačí ten krabičák, tuzemák apod. Existují ale i takový zvláštní lidé, kteří se třeba nechtějí jen ožírat;)
0
před 3315 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ožeru se i z levného, ale pochutnám si spíš na tom dražším.
0
před 3315 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
arachis: Když jsou Marlbora výmet z pod pásů, tak co je na těch pásech, že z výmetu udělají tolik Marlbor? To jako že existuje tabákový výrobek, kterého se řádově prodá tisíckrát více než Marlbor?
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |