Scházím se teď s jedním klukem a on mi píše, jen když se chce domluvit na příští schůzce. Nikdy mi nenapíše, jak se mám, co dělám, zkrátka něco, na co můžu zareagovat. Proto musím já iniciovat naší konvezraci, on jí iniciuje, jen když se chce sejít.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, marci1 před 3184 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Asi dává přednost osobní konverzaci a já mu to schvaluju. Papír nebo displej snese všechno a z textu nezjistíš, jestli jsou slova míněna úpřimně.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
A co když šetří.Pochopíš, že někteří lidi nemají na rozhazování a tīm pádem se omezují jen na SMYSLUPLNÉ otázky a odpovědi?Já např.nevyhazuju peníza za SMS typu, jak se máš, co děláš? Jiná věc je pokud mám zadarmo Skype, tam mohu kecat cokoliv.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud dokáže komunikovat při osobním setkání, tak je pravděpodobné, že preferuje rozhovor z očí do očí, než písemnou formu. Také mám raději osobní schůzku. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se vídáte často, buď k klidu. Kluci to berou jinak. Nemají
potřebu takové komunikace jako ženy.
Aspoň většinou, výjimky existují.
0 Nominace Nahlásit |
No, v žádný odpovědi tady nepadla možnost, že tě má možná „v paži“. Možná se mu naživo líbí jen něco z tebe, ale je dosti pravděpodobný, že to něco ti z hlavy nevychází, že je to jiná komponenta. A to by potom tvá „iniciace konverzace“ mohla bejt všeobecně spíše na obtíž.
0
před 3184 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |