Když si chci něco stáhnout z uloz.to, tak mi to píše že už stahuju, jenže já nic nestahuju a nepomáhá ani restart počítače, zkoušela jsem ho i vypnout a zapnout a furt to nejde… přitom jsem předtím v pohodě stahovala a najendou to nejde… prosím poraďte mi někdo :(
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 4748 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Buď máš sdílenou IP adresu a někdo právě stahuje nebo spojení mezi tvým počítačem a uloz.to stále drží, resp. zaseklo se to na mrtvým bodě a musíš počkat než to uloz.to zjistí a odpojí tě. Tohle se většinou stává když stahuješ film a buď ti spadne prohlížeč nebo to stahování natvrdo vypneš, případně pouze pozastavíš.
Mrkni se do správce stahování a v případě že tam ten stahovaný soubor bude a bude u něho napsáno „pozastaveno“ , „stahování selhalo“ nebo „probíhá stahování“ a nic se nebude dít, tak ten soubor smázni.
2Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, anonym
před 4748 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V nějakých případech jde o ten konkrétní soubor, který stahuješ. Jestli je to film, stačí, abys vybrala jiný soubor se stejným obsahem.
0
před 4746 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dík za info mě to píše že už probíhá stahování ale už je to dva dny a problém pořád trvá vždy mi to z filmu stáhne pár MB a konec
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |