Jak na to?
Začni tím, že se nebudedš ptát pomocí ankety.
Potom pokračuj tím, že přidáš pár informací.
Třeba jestli pečeš pizzu z těsta, které děláš sám/sama nebo jestli
pečeš zmražený polotovar.
Také nevíme jestli pečeš v klaické troubě, nebo nějaké jiné.
A také nevíme, jak máš troubu nastavenou.
0 Nominace Nahlásit |
Jak na to?
Zvol nižší teplotu pečení a hlídej. Doba pečení se odvíjí od toho, jestli ten polotovar vrazíš do trouby zmrzlý (nedoporučuju) a jakou troubu používáš.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Jak na to?
Nedal/a jsi do toho testa moc mouky..?
Zdroj: Osobni zkusenost
Upravil/a: miroslav.bk
0
před 2083 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak na to?
Chcete-li připojit anketu, zamyslete se nad vhodnými
možnostmi (tato anketa nedává smysl, protože se z ní
nic nedozvíte).
Pizza Vám ztvrdne kvůli nějaké chybě při její přípravě.
Při přípravě těsta, při přípravě mražené pizzy před pečením
nebo
nevhodným pečením (špatně nastavená teplota, doba či oboje).
0
před 2083 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Testo delam sam (klasicky recept)…necham i dlouho vykynout…i v lednicce…je krasne vlacne a tvarne…trouba je elektricka (horni a spodni ohrev)..pecu pri 270st…asi 5–6 minut…Piza krasne „vyjede“,ale je tvrda…uberu cas..neni propecena…ze by teplota?…
Drap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |