jelikož my mladí už nemáme pomalu ani vyhlídky na nějaký důchod, tak se asi upracujeme k smrti, ale nechci mluvit o politice.. dokud jsem studující, tak mám tolik volného času na různé aktivity a svůj rozvoj, mám čas přečíst tolik knih, vidět tolik filmů, poslechnout tolik písniček, hodně se naučit, setkávat se s přáteli.. jakmile pracuji (jsem na praxi) tak 8,5 hodiny strávím v práci přes 2 hodiny strávím dojížděním, přijedu domů a jsem úplně mrtvá a to se nemusím starat o chod domácnosti natož děti, lehnu k televizi a v deset hodin jsem tuhá, o víkendech spím a na přátele nemám energii si někam vyrazit.. takhle žít nechci a už vůbec ne do sedmdesáti a ještě s křičícími dětmi kolem sebe :/ tohle je úděl života?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kapka, johana 56, hanulka11, fablen před 4747 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ale prosím tě život je krásnej i s těmi všemi věcmi, které ty vidíš negativně .....jen se ho musíš naučit ŽÍT
0 Nominace Nahlásit |
I v pracovním koloběhu se dá na chvíli vypnout,pobavit se,relaxovat.Je dobré najít si takových chvilek co nejvíc a užít si to.
0 Nominace Nahlásit |
Nikdo tě do práce nenutí. Pokud tě to uýiví, pracuj jen třeba dvě hodiny v týdnu.
0 Nominace Nahlásit |
Je to len otázka osobnej organizácie času.
Na druhej strane: len 8,5hodiny pracovnej doby aj s prestávkou? Šťastná to
žena! To znamená pracovný týždeň 5-dňový.
Počítajme 8,5+2=10,5h+ 8h spánku
ostalo nám 5,5 hodín voľného času.
K tomu voľný koniec týždňa 2 celé dni
0 Nominace Nahlásit |
No…jsou zcela jistě různé (legální) způsoby zdroje příjmu.
Není jediná alternativa být zaměstnancem, trávit va zam. 8,5 hod + 2 hod
dojíždění a čekat na mzdu, kterou mi určí vedení firmy.
Hledej, zkoumej. Možnosti jsou.
Pokud se ti naskytne vytvořit si časem pasivní příjem, na důchod máš vystaráno a nemusíš ani čekat do 70 let na tu almužnu.
0 Nominace Nahlásit |
Nemusí ! Nemusí ! Zeptej se lidi na pracáku jak na to. Ironie ? Ne,
tragická skutečnost.
A že důchod ? Žádný nebude, pracuje se na tom. Jo leda pro státní
ouřady a jiné privilegované. Ostatní chleba, voda a ve stáří
pod most.
0 Nominace Nahlásit |
8,5 hod.denně a volné víkendy-co by za to jiní dali.Počkejte až vstoupí v platnost čínský zákoník práce,kdy budete muset dělat 16 hod. denně za hrst rýže.;-)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |