Připojím sluchátka do ždířky a nic, restartuju NTB i se sluchátkama a po restartu zvuk do sluchátek jde, odpojím sluchátka a ticho, zvuk do reproduktorů u NTB nejde, restartuju NTB a po restartu zvuk do reproduktorů u NTB jde. Jde o W10, NTB je po přeinstalaci OS, kde se stala chyba, před tím to fungovalo. NTB byl na přeinstalaci kvůli kolapsu po instalaci aktualizace 1803. Zřejmě špatný ovladač zvuku… Nechce se mi zase do servisu, ale zřejmě mě to asi stejně nemine…
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Roman71 před 2164 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste vyhledat aktualizace ve Windows Update. Když se nějaké najdou nechat aktualizovat a problém by se měl vyřešit sám. Jinak nevím..
0
před 2164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, to je prekérní situace. Ovladač zvukové karty za normálních okolností rozezná zasunutý konektor ve zdířce pro sluchátka a přesměruje zvuk tam. Obráceně by to mělo fungovat stejně, po vytažení konektoru sluchátek přepnout zvuk zpět do reproduktorů.
Chce to zkusit čistou instalaci W10, popřípadě zkusit podržet zakázáním aktualizací funkční ovladač zvukového čipu. Snad to do té doby technici z MS vyřeší.
0
před 2164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
OBNOVIT DO TOVÁRNÍHO NASTAVENÍ (alespoň mě to pomohlo).Nebo se obrátit na servis s účtenkou.
Upravil/a: jirka F
0
před 2164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |