Doplňuji:
Na to, že byla otázka směrovaná /záměrně nesmyslně/ těm, co tu nejsou,
se sešlo celkem dost odpovědí… 😁 😁 😁
Dělám si legraci, díky za odpovědi všem. Byla to moje otázka č. 100, tak
jsem si ji chtěla užít. A to se povedlo. Všem přeji dobrou noc. 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, mojitek, jendahun, dudu, johana 56, anonym, briketka10 před 4701 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vypusť echo, že o půlnoci se budou na Odpovědích rozdávat panáky zdarma (nebo vlastně COKOLIV zdarma)…a uvidíš, jak tu bude vmžiku živo. Do pěti minut spadne přihlašovací systém, na to vem jed kapko :))
V říjnu nebo kdy rozdával slevový server Vykupto poukázky na svařák
zdarma. Na výběr byla varianta Praha, nebo Brno.
Denně těch kupónů dali do oběhu, tuším, 700. V různou denní dobu.
Mělas vidět, jak rychle to mizelo :))
Teď nedávno zase dávali zdarma poukázky na 4GB flashdisky.
Taky šly pěkně na dračku.
To víš – jak je něco bez placení, na to český človíček
slyší :))
Teda abych nebyla pokrytec: já po jednom kousku ukořistila taky :))
Doplňuji:
Doktore..a jak má koza skákat??
Jako kamzík??
To snad neé, nechtěj měnit mou přirozenost a měj mě rád takovou, jakou
mě příroda stvořila :))
Upravil/a: barnajka
0 Nominace Nahlásit |
Podle monitoringu je 74 uživatelů on line, ale asi necítí potřebu
reagovat, nejspíš mají simultánně jako kulisu TV.
Doplňuji:
P.S. Safra, barnajko, skáčeš jak koza, dal jsem ti recept u předchozí
otázky „Proč ještě nespíte?“ a tys znenáhlu tu?
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Balím dárky(no jako balič bych se neuživil) a ještě do toho čumím na telku.
0 Nominace Nahlásit |
Také ještě nespím, ve čtvrtek pravidelně koukám na ST2 na pořad Večer pod lampou, dnes hovořili o V. Havlovi a až překvapivě hezky. Vždycky jsem si myslel, že ho Slováci moc nemusejí. Docela mě to dojímalo. Bude se hezky usínat.
0 Nominace Nahlásit |
nespím nespím, jsem tady, nějak mi zas nefunguje net do prčic a to mám
kabel, já se z toho opupínkuju..jsem taky sova, dám si vínko, ještě se
podívám na drama..a vidím to tak do 4 do rána..
Doplňuji:
čas ukazuje 3:25 všichni už spíte, mně končí film, taky zalezu do
peřin..
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Teď jsem sem jukla, protože ráno díky Bohu nevstávám, TV opět jako źvukovou kulisu, ale potichu, abych nevzbudila kluka, tak se taky hlásím do počtu:-)
0 Nominace Nahlásit |
Jsem tu taky a bedlivě sleduji dění.Měnil jsem při tom v mém novém „Xperia mini pro“ paměťovou kartu z 2GB na 8GB a přesouval písničky.Dostal jsem od operátora pěkného Ježíška.Pocucávám čokoládový likér naředěný rumem a připravuji se psychicky na následující dva dny.
0 Nominace Nahlásit |
Někteří chodí do práce/ do školy a potřebují se vyspat. Ve škole lze při některých hodinách spát bez problémů. V práci je to „složitější“ i když jsou práce, kde to taky není problém si schrupnout, třeba generální ředitel si to dovolit může, pokladní v supermarketu už ne.
0 Nominace Nahlásit |
Barnajko, taky když je něco zadarmo, tak to beru. To vůbec nevím, že se na některých webech něco rozdává. Že já blbá většinou sedim tady. A nic za to nedostanu, vlastně to tričko. To ale ještě nemám. 🙂
Na Vykupto rozdávali od podzimu minimálně 2× – taky to až tak moc nesleduju, tak kdoví kolik mi toho utíká :) Ale stačí se tam zaregistrovat, pak si nechat na mail posílat newsletter – no a aspoň ten namátkově otvírat, ať se člověk udržuje v pohotovosti :)
ad barnajka, chodí mi průběžně reporty od admini, tak to víš, mám vše z 1. ruky:-).
Hmmm…a pak mi vykládej cosi o bujné fantazii
Ono i ta fantazie potřebuje k fungování živnou půdu…a ty mi jí teda poskytuješ vrchovatě :))
Tak nejsi admin, přitom máš všechno z první ruky…
Hele, a nejsi ty potom sám Nejvyšší?
Jiný vysvětlení v rukávu nemám :D
Všechno přece nemusí mít přímočaré a povrchní vysvětlení. Ještě existuje mezivarianta řadového uživatele s exluzivními informacemi šikovně aplikovatelnými.
Chápat nemusíš, stačí toliko vzít na vědomí – jó jsou věci mezi nebem a zemí! Tys přece sama svého času vyslovila podezření zda nejsem admini. Odpovídám, že nejsem, ale vím své.
Ale vůbec ne. Zasvěcení vědí jak se věci mají.
Cožpak vás nenapadlo i jiné, prostější vysvětlení. Zkuste se někdy zeptat nějakého programátora, jak funguje sofistikované počitadlo přístupů na jednotlivé webové stránky. Kybernetika je věda pro laiky s netušenými možnostmi.
Napíši do mailu, abych se nedopustil návodného jednání.
Ja to chci taky vedet. ! ;-( -iv-
ad kapka – „Vážený uživateli, máš novou zprávu zaslanou na kontakt uvedený ve tvém profilu“ red. admini.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |