Zdravím. Chtěla jsem volat na Slovensko, ale začalo mi to hlásit, že nemám oprávnění. Mám paušál FREE 1,5gb od O2. Na internetu jsem nenašla žádné informace ohledně tohoto paušálu a volání do zahraničí. Máte s tím někdo zkušenosti?
Zajímavá 0 před 2526 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím, že my tady nejsme relevantní zdroj informací pro tvou konkretni situaci. Zavolej infolinku svého operátora a ty ti prověří jestli nemáš náhodou blokované mezinárodní hovory nebo něco podobného.
0 Nominace Nahlásit |
Volej O2 linku >>> 800 02 02 02, nejlépe mezi 13–17 hodinou (nejrychlejší odbavení), tam ti to řeknou naprosto nejrelevantněji. (tyhle věci se totiž neustále mění)
Zdroj: https://www.o2.cz/osobni/kontakty/
Upravil/a: aliendrone
0 Nominace Nahlásit |
Zahraniční hovory jdou omezit v individuálním nastavení, bližší informace zjistíš na webu, či infolince.
0
před 2526 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A ten, komu voláte má paušál nebo kredit? Je to český občan s českým operátorem, který je právě na cestě mimo ČR nebo je to slovenský občan se slovenským operátorem? Pokud je to český občan s českým operátorem a má kredit, zkuste mu nejdřív kredit dobít např. u nějakého terminálu Sazky.
Nevím jistě, jestli to je ten samý případ, ale když jsem kdysi dávno chtěla volat kamarádovi do Francie, musel mít dobitý kredit, protože telefonát platil on, i když jsem volala já. Pamatuji si, že šlo kredit normálně dobít přes terminál Sazka. Tenkrát jsem to pochopila tak, že když je někdo v zahraničí, pak platí telefonát vždycky on, protože on ví, že je v zahraničí a když mu někdo volá, nemusí to zvednout, volající však nemusí vědět, že ten, komu volá je v zahraničí, a nebylo by tudíž fér, aby tedy nákladný telefonát platil. Ale to jsme ještě nebyli v EU. Fakt netuším, jestli to tak ještě je, ale mohlo by ;)
0
před 2526 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek