Zjistil jsi, že žiješ, že jsi živý člověk. Proudí ti krev, lépe se ti dýchá, možná ses zahřál a jsi spocený. Nevíme, jaké cviky a kolikrát jsi provedl a v jaké intenzitě. A nevíme, v jaké jsi kondici, kolik vážíš měříš, BMI a kolik máš let. Stejné cviky povedou u každého k různým pocitům a některé cviky mohou vést u různých lidí ke stejným pocitům podle věku a kondice.
3Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, Savier, Tonda Káňa
před 3 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To mívám, když si přeležím ruku, když není prokrvená. Tak snad ti neodumírá tělo… 😅
0 Nominace Nahlásit |
Ty jsi měl nějaký zácvik? Takoví těžcí pacienti se vším nemohou mít řidičák, no ne, zácvik mívají řidiči – náklaďáku, kamionu, tramwaye, autobusu, trolleybusu, atd. Ti mohou něco cítit „po zacvičení“, jistě jsou i jiné profese, u kterých probíhá zácvik (protože u většiny probíhá zaučení), rád si nechám Kinderstube doplnit, ovšem ty beztak nepracuješ, protože prostě by z toho povstalo veřejný ohrožení, tak nemůžeš „po zacvičení“ cítit cokoli.
Jo, jestli něco cítíš „po zacvičení si“, tak to musíš ale napsat! No, vlastně, nemůžeš, bo bys pak nebyl úplně jyřýk🤪 ynteligent, ostatní zvíře a hmyz.
Njn, tak nepiš nic, to bude nejlepší! 🤪🤦♀️
0 Nominace Nahlásit |
Tonda Káňa: Tak za prvé. Co je ti do mého příspěvku? Vybrat pár slov má jiný význam než kontext. Za druhé. Já jsem odpověděl první a ty až za nějakou dobu. z další. Až budeš zlatý nebo stříbrný tak někoho kritizuj.
Tvl jebe ti, šéfe? Mi ta první věta jen přišla vtipná ve spojitosti s Jirkou, sem ti tam na to dal i like…
A co, že jsi odpověděl první? To pak snad nemám právo na reakce či co?
„Až budeš zlatý nebo stříbrný tak někoho kritizuj.“ Kolik ti je? Deset? Tvl, to je fakt jak ve školce. To jsi snad první, který tady svojí „hodností“ machruje…
🙄🙄
Drap | 8264 | |
led | 4079 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2781 | |
zjentek | 2752 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2020 | |
aliendrone | 1951 |
Aktuality |