Protože potravina musí v oleji plavat, být ponořená. Můžeš si koupit menší friťák, ale zas toho moc neuděláš, ale bude tam oleje méně.
0 Nominace Nahlásit |
Kolik – „tolik“??
😉
Fritování spočívá v tom, že do horkého oleje danou potravinu celou
ponoříš, takže oleje ve friťáku musí být dostatečně vysoká
vrstva.
Pokud by tam byla oleje vrstva nízká, nebyl by to friťák, ale pánev – a
pokrm bys nefritoval, ale smažil.
😉
2Kdo udělil odpovědi palec? iceT, JájsemRaibek
před 3472 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nyní jsou k dostání i horkovzdušné = bez oleje, či s jeho malým
množstvím ;)
http://www.euronakupy.cz/kombinova-horkovzdusna-friteza-/fritovaci-hrnce/
0
před 3470 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |