Doplňuji:
proč se, když si osladím čaj ohřátý v mikrolvce, na hladině objeví
takové malé pěnové bublinky, ale na normálně uvařeném čaji (konvice,
pytlík, atd.) ne ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4230 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
možná proto, že molekuly vody ohřáté v mikrowejvce při slazení stále ještě kmitají…ono to chvíli trvá, než se zastaví…nic lepšího mne nenapadá…
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |