Také někdy peču, ale bez brousku :)
Mé dávné zkušenosti:
Stává se, když člověk příliš brzy otevře a nahlédne do trouby. Těsto
se „srazí“. Když se bouchne dvířky trouby během pečení (při
kontrole, obracení atp.). Když se příliš brzy (horký) koláč
rozkrojí.
Tvarohová náplň by měla být tužší, zrádné bývá použití
vaničkového tvarohu, přílišným rozředěním mlékem (smetanou)
Někdo pak „přihustí“ pudinkem, solamylem, maizenou (bývá i součástí
receptů), dalším vejcem.
0 Nominace Nahlásit |
Škoda, že jste sem nedala fotku. Ilustrace chutného koláče může zlepšit náladu.
0
před 1622 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |