Talíře se předehřívají, aby si jídlo zachovalo svou teplotu.
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, brillant, anonym, Mirdas, abendsbrot23
před 3814 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No a pokud můžu přispět jakožto čajomilec, tak se předehřívají i konvičky a kalíšky, aby čaj neutrpěl tepelný šok.
0 Nominace Nahlásit |
Zvláště na některé druhy pokrmů je to nezbytné. Třeba pro jídla z jehněčího a skopového.
0 Nominace Nahlásit |
A také proto, abys neměla talíře studené.
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Agneta
před 3814 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Talíře se předehřívaji v režonu dávaly se tam po umytí oschnout, A hlavně aby vám porce nevystydla než jí sníte..
Doplňuji:
V čínské restauraci jsem čekal až mi porce zchladne a ona stále nic. Pak
jsem si pod talířem všiml malého porcelánového stojánku ve kterém
hořela čajová svíčka.
Upravil/a: elektrikář
0
před 3812 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
marci1 >>> nemáš někdy při zodpovídání takové hloupé
otázky pochybnosti, že to snad tázající myslí jinak?
Není to pod tvoji úroveň? Podívej se na RyuzakiKate – tomu říkám
dospělá odpověď, a to by tu snad měl být normál!:DDD
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |