Avatar uživatele
Michal Kole

Proč se říká, že pivo z lahve (lahváč) je hnus na pozvracení? Proč je točené pivo lepší? Taky může být dlouho v sudu?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? quentos, iceT, anonym před 4486 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
sevos

iceT je chytrolín,všechno je humus,to je ale znalec.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Protože je to pravda.Proč to tak je,netuším.Stejně bych si lahváče nebo plecháče nikdy nekoupila,ani plasťáka,maximálně tehdy,když ho potřebuju do jídla-třeba na špekáčky na pivu.Ono je to poznat na chuti.
Točený pivo ze spoda sudu je taky pěknej humus.Točený pivo blbě natočený nebo ze zanešených trubek je taky pekněj humus.
Doplňuji:
No rozhodně nejsem blbá......

Upravil/a: iceT

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

je to pasterizovaný. Proto je to o jiné chuti. Osobně mám rád točené.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tatanka

Jsem docela slušný konzument zlatavého moku a musím konstatovat, že lahvová plzeň, která je vyrobena u nás a ne v Polsku je daleko lepší než točená. Jistě jsou i vyjímky-výtoč a hlavně slušný výčepní.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek