Fotky z předního foťáku na mobilu jsou stranově převrácené. Tuší někdo, jaký to má smysl?
EDIT: Nejrozumnější odpověď je od Edisona – dá se to nastavit. Jen je otázkou, proč je defaultní nastavení takhle blbě.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, Alesh, KristovaNoha před 732 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Záleží, jak si to nastavíš. Tedaaa.. asi ak u jakýho softu. A pak ještě… čemu říkáš „stranově převrácené“? Seš si jistej?
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Arne1 Nahlásit |
Tak, že na displeji se vidíš převráceně tedy stejně jako v zrcadle se dá pochopit, protože jinak by z toho byl uživatel zmatený jak lesní fčela, ale proč výslednou fotku třeba můj mobil neuloží nepřevrácenou tomu už úplně nerozumím, logické by bylo ji udělat nepřevrácenou podle mě.
0 Nominace Nahlásit |
Softwarově to není problém oročit a někdy to jde i v přednastavení defaultně nastavit.
A smysl to má jednoduchý, mobil můžeš používat místo zrcátka a vidíš se v něm přirozeněji víc jako ty, tedy tak, jak znáš nejčastěji svůj vzhled, právě z pohledu do zrcadla. O tom, nakolik je to blbost a funkce zcela zbytečná můžeme diskutovat, ale tak nějak se to na začátku zavedlo…
0 Nominace Nahlásit |
Použitá jednoduchá optika,která neumí stranově převracet. Jednou fotíš okem, jindy foťákem. V zrcadle se taky vidíš stranově převráceně oproti lidem, kteří na tebe koukají.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že lidi, co fotěj selfíčka, by asi nepobrali, že se na displeji obrázek pohybuje jinak než v zrcátku. Ono by to pak šlo rovnou automaticky otočit, ale to by na fotce vypadali jinak, než v zrcadle a jim jde na selfíčkách hlavně o to, jak vypadají oni sami.
Opravdu bylo nutné vytahovat 3 roky starou otázku? Pokud jsi chtěl napsat svůj postřeh, mohls použít diskusi. Pokud jsi měl potřebu někomu poděkovat mohls použít soukromou poštu.