Doplňuji:
proč si nikdo nekupuje neznačkové mobily , i když jsou levnější a
vákonější?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 3559 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
co je dnes značkový?Skoro všechno se to dělá v Číně,všechna elektronika je složená pomalu ze stejných součástek,záleží akorát jak je to vyladěný,a pak se hlavně platí draze za značku i když jsou ty výrobky srovnatelný…Je to snobárna,jak by asi dotyčný vypadal kdyby vyndal z kapsy mobil dejme tomu třeba od Tesly Holešovice vzhledově stejný jako od Applu i líp třeba vybavený ale o polovičku levnější,to přeci nejde!!!Byl by za socku… 🙂
0
před 3558 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?já12345 Nahlásit |
Mobil mám a ten funguje,až pojde budu nucený si pořídit jiný.
Doplňuji:
(jsem z těch,kterým stačí se dovolat a zbytek je pro mě bonus…)
Upravil/a: anonym
3Kdo udělil odpovědi palec? marci1, McArthur, zzzlatokopka
před 3559 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Značkové mobilní telefony jsou zřejmě jen Apple, Samsung, Sony, Nokia, Microsoft (původně Nokia) a Google (původně Motorola). Tím bych výčet ukončil, ale klidně mě doplňte.
Neznačkové mobily jsou vše ostatní. Pochází obvykle z jedné výrobní linky, kdy se pro jednotlivé obchodní značky vytváří vlastní úprava operačního systému (nejčastěji Androidu) a obsah balení. V ČR asi nejznámějšími značkami jsou Prestigio, Sencor, Huawei a Alcatel.
A nakonec tu jsou čínské značky mobilů. Mohou být „značkové“.
Já si při výběru mobilu dávám za cíl vybrat takovou „značku“, která má v ČR zajištěný záruční servis. Nestačí mi jen garance obchodníka, že mám záruku 2 roky, protože obchodník nemusí zítra existovat. Také je dobré si vybírat mobil od takové „značky“, která nemá už z výroby nainstalovaný nejrůznější špiclovací software, a to je věc, kterou mi zejména čínské značky nezajistí. A jak píšou ostatní, mobil mám na to, aby mi fungoval. Za rok si nechci kupovat nový. Vyšší výkon neocením, protože ho neumím využít a vyšší cenu beru jako daň za servis.
0 Nominace Nahlásit |
Je to otázkou kvaliky. Neměním mobil každý rok a chci aby mi vydržel. U značkových výrobků je lepší záruka.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám mobil z roku 1996 a ne a ne chcípnout. Takové mobyli dnes nedělají.
0 Nominace Nahlásit |
A kdo říká, že je nikdo nekupuje? Kdyby je nikdo nekupoval, neprodávaly by se.
Já mám značku, o které jsem před koupí nikdy neslyšel. Byl to nejlevnější na trhu. Servis mě nezajímá, v případě problémů půjde prodejci, ať si s tím poradí on. Pokud se s mobilem něco stane po skončení záruky, koupím jiný. Díky ceně pod dva tisíce si můžu pořídit tři, než se dostanu na cenu levnějšího „značkového“ mobilu. A to už by byl nejmíň šest let starý.
0 Nominace Nahlásit |
Protože je přece třeba se pochlubit značkou,tedy tím,že na to daná osoba máJe to stejné jako s oblečením,kdo nemá na hadrách fajku,pruhy nebo krokodýla asi není in…
0
před 3559 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám anglický Kazam,nevím jestli je značkovej,ale jsem s ním spiokojenej.
0
před 3559 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mám CAT B25…nevím jestli to je značka nebo ne, ale tento telefon žádný servis nepotřebuje, záruka je k ničemu a až ho roztřískám, tak si koupím jen novější verzi.
0
před 3559 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek