dust8

Proč stále věříte ve „světlé“ zítřky?

Stačí si každé ráno přečíst novinky.cz a máte definitivně po náladě.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? paul1, Gus_Fring před 833 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Filip84

Tak to nečti: problém vyřešen.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Jiří Bohumil

Věřit ve „světlé“ zítřky znamená nesledovat stávající zpravodajství z kterékoliv strany. A vzhledem k tomu, že nám do palice stále vtloukají furt něco (on se tomu ani chytrý člověk úplně neubrání), tak já osobně, v tyto „zítřky“ (jakékoliv), opravdu nevěřím. A novinky .cz nejsou to nejhorší, pouze se zde vyjadřuje spíše více lidí, kteří v tyto „světlé“ zítřky, zejména se současnou vládou, opravdu věří. A nechápou, jak jsou s tím k smíchu. Ale staré pořekadlo praví " sranda muší bejt, i kdyby na chleba nebylo". A možná nakonec i nebude.:-)

0 Nominace Nahlásit

Gus_Fring

To máš sice pravdu. Ale ruSSký režim brzo padne a Číňani se snad zklidní…

edit: A EU snad začne pracovat jako velmoc a ne jako blbečkové, kteří kvůli ekoteroristům lezou do zadku Číňanům…

Upravil/a: Gus_Fring

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Buď to dělají z vlastní blbosti nebo za cizí peníze.

0 Nominace Nahlásit

Rocker

Protože mam i světlý dnešek😃
Musíš být optimista,vždy si najít něco,na co se těšit.Když každé ráno vstanu s tím,že bude všechno špatně,tak se za půl roku půjdu pověsit na půdu.

0 Nominace Nahlásit

led

Nežijeme len preto, aby sme len žili, ale aj preto, aby sa živočíšny druh Homo Sapiens vyvíjal ďalej.
Nečítam len „novinky.cz“ a zjavne na rozdiel od vás pri čítaní aj premýšľam a hľadám skrytú myšlienku medzi prázdnymi slovami.
Tí, čo sledujú len časť deja, nevidia celok.

Dodatok k odpovedi:
(Pôvodne som to chcela vložiť do odpovede, ale vzhľadom na už vložený palček nechcem uviesť darcu do pomykova)

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

paul1

Já je normálně nečtu, tak jsem si je teď prošel a není to tak otřesné, viděl jsem daleko horší.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
led

Dodatok k odpovedi:
(Pôvodne som to chcela do odpovede, ale vzhľadom na palček nechcem uviesť darcu do pomykova)

Po čítaní nielen „noviniek“, ale i mnohých spravodajských webov vidím pred sebou Svetlý zajtrajšok:
„Mamička, pozri, aký veľký hríbik zakrýva slniečko. A prečo je ten vietor taký silný? A prečo mi horia šaty? A mamička… kde si?“

Verím a dúfam, že je to len fantázia.

Nový příspěvek