Nyní jsme členy NATO, Když jsme byli součástí Varšavské smlouvy, nekonala se snad na našem území její cvičení. Já si jich pamatuji dokonce několik.
0 Nominace Nahlásit |
Aby nás zatáhli do mezinárodního konfliktu. Pokud vláda nerozhodne v referendu, půjdeme do kopru.
6Kdo udělil odpovědi palec? dědapetr, ivzez, anonym, scratcher92, gecco, anonym
před 3532 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
http://www.novinky.cz/domaci/363394-sobotka-spolecna-cviceni-v-ramci-nato-jsou-v-nasem-zajmu.html
Za sovětů se nadávalo na rusáky, dnes se nadává na amíky. Levicově orientovaným lidem, antiamerikanistům a prorusky naladěným obyvatelům při čtení těchto zpráv pravděpodobně hrozí zástava sdrce. Ale přirovnávat to k okupaci, to už je opravdu demagogie. Kéž by nemuselo být žádné cvičení a kéž by tu nemusel být žádný cizí voják, ale jsme v NATO a já raději budu patřit přeci jen do té západní vyspělejší sféry. Byť nic není černobílé.
0 Nominace Nahlásit |
Kdy nebo co,máte nějaký konkrétní odkaz?
Doplňuji:
To je fakt.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Taky neodpovídám. Stačí, že debil se ptá.
1Kdo udělil odpovědi palec? Nazdar Bazar
před 3531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak to by mě taky zajímalo. Chápu souvislosti politické, ale z hlediska osobního, z pohledu lidskosti to nechápu.
0
před 3528 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už jsem odpověděl tady: http://www.odpovedi.cz/otazky/cim-uvitate-pokud-k-tomu-dojde-americke-vojaky Je zajímavé, co jedna vytržená zpráva udělá a s kým …
…jsem také chyběl na hodině Pepi 25.o.k.
Nerevarin -Děkuji za odkaz i Mosojovi,který jistě narážel na mé digrafické úlety,zajímavé?!
„disgrafické“
Kdo je negramot?To má být jako ten co se nedívá na televizi a co,no dobré no…a co,když nemám ani řidičák?Mám nárok na oběd.
Cenku, na obed jiste narok mate.. (pokud si na nej ovsem sam vydelate..)
doufam, ze tomu tak je ..
Nemějte péči,ale ruce a nohy mám ještě zdravé to jo.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |